Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ........................


ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 2 – 7



Με νέο προπονητή – παίκτη τον Βασίλη Νήρα συνεχίζει ο Απόλλωνας


  
     Αναλαμβάνοντας την περασμένη Πέμπτη ως πρώτος προπονητής του Απόλλωνα ο έμπειρος παίκτης της ομάδας Βασίλης Νήρας, κατέκτησε την πρώτη του νίκη εκτελώντας χρέη προπονητή και μάλιστα με το ευρύ σκορ 2 – 7 μέσα στο Αχλαδοχώρι. Συνεχίζοντας την καλή φετινή του πορεία χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πρωταρχικό στόχο την δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον, ο Απόλλωνας πέτυχε την 10η συνεχόμενη νίκη του παρ΄ όλο που όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αχλαδοχωριου κατά το πρώτο ημίωρο σίγουρα θα μπερδεύτηκαν εάν δεν αναγνώριζαν τις ομάδες από τις φανέλες τους! Και αυτό γιατί οι ροσονέρι έκαναν το χειρότερο ξεκίνημα στα μέχρι σήμερα παιχνίδια τους φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χάνουν και με 1 – 0.
Αυτό συνέβη κυρίως γιατί υπήρχε πρόβλημα στον έλεγχο του κέντρου για τους φιλοξενουμενους, αλλά και με τους γηπεδούχους να πιστεύουν βλέποντας τους αντιπάλους του να κάνουν συνεχόμενα λάθη, ότι μπορούν να πετύχουν το…θαύμα. Όλα αυτά όμως μέχρι το 32ο όταν πλέον άρχισε η επιθετική μηχανή του Απόλλωνα να δημιουργεί και να σημειώνει τα τέρματα με υποδειγματική συνεργασία και ομαδικότητα απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Απόλλωνας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες λόγο τραυματισμών και καρτών, ενώ το ντεμπούτο του στην ομάδα έκανε ένας ακόμα παλιός παίκτης με μεγάλη προσφορά στην ομάδα ο Αντώνης Νήρας,  ενώ επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και ο τρίτος έμπειρος της ομάδας ο Στέλιος Χαντούρης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
2Ο Ο Χαντούρης με σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
4ο ο Χατζής Α θα βγάλει σέντρα από δεξιά και πριν φτάσει η μπάλα στον αμαρκάριστο Κοπάτση μπλόκαρε την μπάλα ο Παρλακίδης.
9ο Η ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους. Ο Χατζής Α. θα βγάλει την σέντρα και ο Κοπάτσης με κεφαλιά θ΄ ανοίξει το σκορ.
10ο ο Δαγδούνης λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με ωραίο δυνατό σουτ θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον Παρλακίδη αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι.
26ο ο Καλιοντζής από την δεξιά πλευρά και αρκετά μακριά από την εστία θα πιάσει σέντρα σουτ για να στείλει την μπάλα ΝΑ χτυπήσει στην συμβολή των δοκών.
32ο ο Βεζυριανόπουλος από δεξιά θα βγάλει ωραία σέντρα για τον Χαντούρη και αυτός με απευθείας μονοκόμματο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.
33ο ο Παπαδόπουλος θα πάρει την μπάλα από τ΄ αριστερά θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή βγάζοντας πάσα στον Γεωργιάδη και ο τελευταίος με πλασέ θα κάνει το 1 – 2.
40ο ο Χαντούρης από μακρινή θέση και αριστερά θα εκτελέσει απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φωτιάδη.
46ο ο Χαντούρης έφυγε από αριστερά περνώντας δύο αντιπάλους του και με ωραίο κοντινό πλασέ θα ξεγελάσει τον Φωτιάδη στέλνοντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του σημειώνοντας το 1 – 3.
63ο μέσα στην περιοχή ο Γεωργιάδης θα δώσει πάσα δίπλα του στον Παπαδόπουλο και αυτός με πλασέ σημείωσε το 1 – 4.
70ο ο Γεωργιάδης θα περάσει ωραία πάσα στον κενό χώρο για τον Παπαδόπουλο και αυτός χωρίς να δυσκολευτεί με πλασέ σημείωσε το 1 – 5
72ο ο Νήρας Α. θα βγάλει μακρινή πάσα ακριβείας πάνω από την άμυνα του Αχλαδωχωρίου για τον Παπαδόπουλο και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα πάνω από τον εξελθόντα Φωτιάδη κάνοντας το 1 – 6.
77ο ο Γεωργιάδης για μία ακόμη φορά θα βγάλει πάσα από δεξιά στον 16χρονο Αγαθαγγέλου ο οποίος με κοντινό πλασέ θα πετύχει το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα του Απόλλωνα κάνοντας το σκορ σε 1 – 7.
89ο ο Αλεξιάδης για τους γηπεδούχους με πλασέ σημείωσε το τελικό 2 – 7.

    Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σιδηρόπουλος Κ. με επόπτες τους κ.κ. Σίπκα Ι. και Μήτρου Σ. χωρίς προβλήματα.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ (ΠΕΓΙΟΣ Σ.): Φωτιάδης, Χαντζίκης, Καλλιοντζής, Χατζής Α., Χατζής Α., Δαγδούνης, Κοπάτσης, Αλεξιάδης, Παλιός, Μπόλλας, Πέγιος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Αδαμόπουλος, Σταυριανίδης (75ο Αγαθαγγέλου), Κουγιουμτζίδης, Τελιαννίδης, Χαντουρης ( 71ο Πετρίδης), Βεζυριανόπουλος (66ο Νήρας Α.), Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος Σ., Γεωργιάδης.
  

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ



Το Σάββατο το πρωί στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης έγιναν οι αναμετρήσεις όλων των τμημάτων ανάμεσα στην  ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ  ΜΕΛΙΚΗΣ.

                                               ΜΠΑΜΠΙΝΟ
  ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡ. -  ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ  ΜΕΛΙΚΗΣ     8-3
Αθανασιάδης,Σουπιάδης,Συμεωνίδης,Καραϊσαρίδης,Τσακίρογλου,Κακαράντζας, Αλίου,Λεωνίδης Π.,Λεωνίδης Α..           

                                             ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡ.- ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ      9-8
Ζήνδρος,Νάτσας,Σάρρας,Παρασκευόπουλος,Σεχλίδης,Μέλανης,Κλάιντι,Φούγιας.

                                                 ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ      5-4
Μπούσος,Ελευθερίου Γ.,Ελευθερίου Χ.Ι., Γκώγκος, Κιζιρίδης, Κοκκινίδης,Ναζίφ, Τσιτιρίδης,Μέμος,Ελευθεριάδης.
Τα γκολ πέτυχαν Τσιτιρίδης 3, Γκώγκος 1, και 1 αυτογκόλ.

                                                ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ               
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡ. – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ       4-3
Μπαλτσίδης,Σιδηρόπουλος,Γκώγκος,Πίγκας,Βαμβακίδης,Αναστασιάδης,Λέκας,Κρα-βαρίτης,Κυριακίδης,Δανιηλίδης,Παπαδόπουλος,Σερβετάς,Αγαθαγγέλου.
Τα γκολ πέτυχαν Κυριακίδης, Βαμβακίδης, Σερβετάς, και 1 αυτογκολ.




Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

Μετά την παραίτηση του Γεώργιου Τσάτση από το τεχνικό τιμ τις ομάδος , τα καθηκοντά του αναλαμβάνει πλέον  ο Βασίλης Νήρας μετά από πρόταση που του έγινε από την διοίκηση της ομάδος . Το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Τσάτση Γεώργιο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα από το πόστο του στο τεχνικό τιμ της ομάδος . 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το τρένο δεν σταματά πουθενά ... 9 στα 9 και συνεχίζουμε


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ  – ΑΠΟΛΛΩΝ 1970 3 – 1

Ήταν πραγματικά ένα τοπικό ντέρμπι.

    Μπορεί η μία ομάδα να βρίσκετε στην κορυφή του πρωταθλήματος και η άλλη στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα, όμως πάντοτε ένα τοπικό ντέρμπι έχει το δικό του ενδιαφέρον και τις ιδιαιτερότητες. Δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτά τα χαρακτηριστικά ούτε και το προχθεσινό παιχνίδι στην Κρύα Βρύση. Το ενθαρρυντικό στοιχείο από τον προχθεσινό αγώνα ήταν το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον που απέκτησε και πάλι η πόλη μας μετά από καιρό ατονίας και αδιαφορίας που είχε επέλθει στην πόλη μας βλέποντας τις δύο ομάδες μας να αγωνίζονται μέσα σε φιλικά και αθλητικά πλαίσια για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τον αγώνα παρακολούθησαν γύρω στους 200 φιλάθλους οι οποίοι υποστήριξαν και τις δύο ομάδες ! Ο Απόλλων σαφώς που ουσιαστικός και αποτελεσματικός στις τελικές του προσπάθειες χωρίς όμως να πιάσει, σπουδαία απόδοση κέρδισε το παιχνίδι συνεχίζοντας την πορεία του στην κορυφή κατακτώντας την 9η συνεχή νίκη του. Ο Απόλλων 1970 έδειξε ένα πρόσωπο αρκετά καλό, αγωνιστικό με πάθος, που μάλλον τον αδικεί η τελευταία βαθμολογική θέση. Η απουσία όμως εναλλακτικών αγωνιστικά λύσεων σε συνδυασμό και με τις πρόσφατες βαριές τιμωρίες βασικών ποδοσφαιριστών του, έδειξε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του για τον απεγκλωβισμό από τις τελευταίες θέσεις με όσες δυνάμεις διαθέτει. Στα αρνητικά του αγώνα για τους πρωτοπόρους ήταν οι πολλές απώλειες ποδοσφαιριστών αφού και οι τρεις αλλαγές του έγιναν λόγο τραυματισμών.
    Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες μαζεμένες με εναλλαγή των λιγοστών φάσεων μπροστά και στις δύο εστίες. Ο γηπεδούχος Απόλλωνας κατάφερε όμως να ανοίξει το σκορ και αυτό να τον βοηθήσει να αποβάλει μεγάλο βάρος του άγχους που αποκτούσε όσο περνούσε ο χρόνος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος μπήκε και πάλι δυνατά κατάφερε να διπλασιάσει το σκορ και εκεί κάπου η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε τις ελπίδες του, μέχρι την στιγμή που μείωσε το σκορ για να αναπτερωθούν και πάλι, να ξανά πιέσει την εστία του Παρλακίδη ενώ ο γηπεδούχος προσπάθησε να κρατείσαι το σκορ υπέρ του μένωντας μάλιστα και με 10 παίκτες στον υπόλοιπο χρονικό διάστημα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
8ο ο Αδαμόπουλος θα βγάλει σέντρα για τον Παπαδόπουλο Σ. η κεφαλιά του οποίου θα φύγει ελάχιστα άουτ.
22ο ο Κων/νίδης Θ. θα βγάλει σέντρα παράλληλα με την εστία του Παρλακίδη αλλά δεν θα βρεθεί κανένας συμπαίκτης του στην πορεία της για να την προωθήσει προς την εστία του Παρλακίδη.
23ο ο Δέλλιος θα εκτελέσει απευθείας φάουλ για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Παρλακίδης.
36ο ο Γεωργιάδης θα φύγει στην αντεπίθεση και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ σε 1 – 0.
45ο ο Ευθυμιάδης θα κάνει φάουλ στον Εμερτζίδη με τον παίκτη του Απόλλωνα 1970 (άθελά του) πέφτωντας κάτω να χτυπάει με την άκρη του ποδιού του τον Ευθυμιάδη στην μύτη προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό με αιμορραγία διακομίζοντας στο νοσοκομείο τον αμυντικό του Απόλλωνα.
60οο Σταυριανίδης θα βγει στην αντεπίθεση βγάζοντας πολύ ωραία πάσα στον κενό χώρο για τον Παπαδόπουλο Σ. ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ από πλάγια θέση θα σημειώσει το 2 – 0.
62ο Στον χώρο του κέντρου ο Τσαλικίδης θα κάνει φάουλ αναγκάζοντας τον διαιτητή να του δείξει την κίτρινη κάρτα που έμελλε να είναι η δεύτερη αποβάλλοντας τον με κόκκινη και αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
71ο Σε μία φάση στο κέντρο του γηπέδου ο Σκιάλσι θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο με σοβαρό τραυματισμό (του γύρισε ο αστράγαλος) αναγκάζοντας την ομάδα να κάνει την τρίτη αναγκαστική αλλαγή.
75ο Σε μία στιγμή αδράνειας στην άμυνα των γηπεδούχων ο 14 χρονος Αλμπάνης θα βρει την ευκαιρίας και με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή θα μειώσει σε 2 – 1.
88ο ο Ουγγρίνης θα φύγει στην αντεπίθεση αναγκάζοντας τον Σκαπέρδα να βγει από την περιοχή του ανατρέποντας τον λίγο έξω από την περιοχή αποβάλλοντας τον τερματοφύλακα του Απόλλων 1970 με κόκκινη κάρτα.
Για τα υπολειπόμενα λεπτά ανέλαβε χρέη τερματοφύλακα ο Εμερτζίδης Σ.
94ο ο  Ουγγρίνης θα φύγει και πάλι μόνος του στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το τελικό 3 – 1.
Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη Σπύρο  με επόπτες τους κ.κ. Βέλκο Γεώργιο και  Κουπαράνη Μαρία ήταν καλή.
ΑΠΟΛΛΩΝ (ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης (46ο λ.τ. Σταυριανίδης), Πετρίδης, Τσαλικίδης, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Σκιάλσι (72ο λ.τ. Τσάτσης), Βεζυριανόπουλος, Νήρας Β. (35ο λ.τ. Ουγγρίνης), Γεωργιάδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1970 (ΜΑΥΡΙΔΗΣ Ε.): Σκαπέρδας, Τογρουζίδης, Φανιάδης Σ., Ντίμο, Σμιτ (67ο Μωυσίδης), Κων/νίδης Θ. (83ο Εμερτζίδης Χ.), Κων/νίδης Η., Εμερτζίδης Σ., Δέλλιος, Δίσιος (68ο Αλμπάνης), Νήρας Σ.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

8 στα 8 και συνεχιζουμε .....


Παιχνίδι που δεν επιδέχεται αξιόλογη κριτική μετά από πολλές χαμένες ευκαιριές του ΑΠΟΛΛΩΝA για μεγαλύτερο σκορ , βλέποντας κανείς και το τελικό σκορ. Εξελίχθηκε σ΄ έναν αγώνα προπόνησης για τους φιλοξενούμενους και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοθεί χρόνος στους μικρούς της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ίσως να είναι και το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία του Απόλλωνα σε επίσημο ποδοσφαιρικό του αγώνα, συνεχίζοντας το σερί των 8 νικών σε 8 παιχνίδια για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Τώρα όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κρύας Βρύσης θα παρακολουθήσει το ματς που περιμένει όλη την χρονιά .... Το Σάββατο στις 15:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στα 2 σωματεία της Κρύας Βρύσης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
10ο ο Νήρας Β. από αριστερά θα βγάλει πάσα στον Παπαδόπουλο Σ., αυτός θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Γεωργιάδη ο οποίος με πλασέ έκανε το 0 – 1.
12ο ο Βεζυριανόπουλος γύρω στα 20 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει δυνατό ευθύβολο σουτ θα στείλει την μπάλα στην γωνία του Βασιλούδη σημειώνοντας το 0 – 2.
36ο ο Ευθυμιάδης θα βγάλει σέντρα από αριστερά και σε κενή εστία ο Γεωργιάδης θα κάνει το 0 – 3.
49ο ο Γεωργιάδης θα βγάλει σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Αδαμόπουλος με πλασέ έκανες το 0 – 4.
57ο ο Βεζυριανόπουλος από δεξιά θα βγάλει σέντρα ο Γεωργιάδης θ΄ αφήσει με ωραία τρόπο την μπάλα για τον Παπαδόπουλο Σ. που ερχόταν από πίσω και με πλασέ έκανε το 0 – 5.
74ο Μετά από άριστο συνδυασμό των παικτών του Απόλλωνα ο Γεωργιάδης άφησε για τον Ουγγρίνη και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα στ΄ οριζόντιο δοκάρι.
79ο ο Ευθυμιάδης από αριστερά θα δώσει πάσα στον Παπαδόπουλο Σ. και αυτός με πλασέ έκανε το 0 – 6.
80ο ο Ουγγρίνης έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ έκανε το 0 – 7.
82ο ο Ευθυμιάδης από τ΄ αριστερά θα μπει στην περιοχή, θα βγάλει πάσα δεξιά του στον Γεωργιάδη ο οποίος με  πλασέ θα στείλει την μπάλα στ΄ οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα σημειώνοντας το 0 - 8
86ο ο Ουγγρίνης με ατομική του ενέργεια και με πλασέ σημείωσε το τελικό 0 – 9.
Εύκολο το έργο της τριπλέτας Βαμβακά Φ., Κορώνας Χ., Κεσίσογλου Γ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ (ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ Γ.): Βασιλούδης, Τελιγιαννίδης (29ο Χαραλαμπίδης Ν.), Βσιλειάδης (46ο Sala), Σιδέρης, Ντούφο, Αρτεμιάδης, Καραγιαννίδης, Χ΄΄ανεστιάδης (55ο Πασπαλάς), Μπάσδος, Χαραλαμπίδης Κ., Σταικάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Μπαλτζίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης, Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι (62ο Αγαθαγγέλου), Αδαμόπουλος (54ο Ουγγρίνης), Βεζυριανόπουλος, Παπαδόπουλος, Νήρας Β., Γεωργιάδης.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 7 ΣΤΑ 7



Με την 7η νίκη σε 7 παιχνίδια συνέχισε την όμορφη φετινή του πορεία ο Απόλλωνας κερδίζοντας με το ευρύ σκορ 6 – 0 την αδύναμη ομάδα του Ριζού. Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους να ανοίξουν το σκορ γρήγορα. Παρ΄όλο αυτά υπήρχαν πολλές ευκαιρίες καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ ήταν μία καλή ευκαιρία για τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Σεραίδη να δώσει  χρόνο συμμετοχής και σε νεώτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ένα ενθαρρυντικό στοιχείο που διακρίναμε για μία ακόμη Κυριακή στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου ήταν η παρουσία φιλάθλων του Απόλλωνα που είχαν να πατήσουν στο γήπεδο αρκετά χρόνια, από τότε που γνώριζαν μεγάλες ιστορικές στιγμές στο παρελθόν με την αγαπημένη τους ομάδα σε Εθνικές κατηγορίες. Σήμερα βλέποντας να ξαναγεννιέται ο Απόλλωνας δίνοντας ελπίδα ότι πολύ σύντομα το όνομα της ομάδας θα πρωταγωνιστήσει και πάλι σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αναγνωρίζουν ότι γίνεται πραγματικά σοβαρή και φιλότιμη προσπάθεια από την νέα διοίκηση τους προπονητές και τους παίκτες του συλλόγου.
Να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε στο γήπεδο και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν. Πέλλας Άλκης Νουσηκύρου ο οποίος είχε την ευκαιρία να τα πει για λίγο με τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
6ο ο Σκιάλσι εκτελώντας φάουλ που κέρδισε η ομάδα του θα πασάρει στον Νήρα Β. δίνοντας ο τελευταίος με μία την πάσα δίπλα στον αμαρκάριστο Παπαδόπουλο Σ. το πλασέ του οποίου θα φύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
10ο ο Ταρπάνης Κ. θα εκτελέσει απευθείας  φάουλ διώχνοντας σωτήρια ο Παρλακίδης σε κόρνερ.
14ο ο Πουρσανίδης θα δώσει πάσα στον Γεωργιάδη και αυτός με μία στον Νήρα Β. ο οποίος θα κοντρολάρει και θα σουτάρει απευθείας στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
16ο ο Νήρας Β. από τ΄ αριστερά θα βγάλει πάσα για τον Γεωργιάδη ο οποίος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ άνοιξε το σκορ σε 1 – 0.
19ο ο Γεωργιάδης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα προς την εστίας αλλά ο Χ΄΄δημητριάδης με κεφαλιά θα διώξει σωτήρια.
44ο ο Γεωργιάδης θα πιάσει σουτ για ν΄ αποκρούσει ο Τουρατζίδης επαναφέροντας την μπάλα στον Νήρα Β. ο οποίος με σουτ σημείωσε το 2 – 0. Στην φάση αυτή τραυματίσθηκε ο τερματοφύλακας του Ριζού ο οποίος και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
50ο ο Παπαδόπουλος Σ. θα βγάλει πάσα στον Γεωργιάδη ο οποίος από τα δεξιά με γρήγορη αντεπίθεση θα φτάσει μέσα στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα σημειώσει το 3 – 0.
51ο πάσα – σέντρα του Γεωργιάδη στον Παπαδόπουλο Σ. του οποίου το πλασέ αρχικά θα αποκρουστεί από τον τερματοφύλακα αλλά στην επαναφορά την μπάλας στον ίδιο παίκτη και πάλι με πλασέ σημείωσε το 4 – 0.
55ο από αριστερά και πλάγια στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Ευθυμιάδης με δυνατό διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην ρίζα της καθέτου δοκού.
63ο ο Σταυριανίδης θα βγάλει ωραία μακρινή σέντρα στα δεξιά για τον Αδαμόπουλο ο οποίος θα προωθηθεί μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από τον τερματοφύλακα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 5 – 0.
76ο ο Αδαμόπουλος θα βγάλει παράλληλη σέντρα με την εστία για τον Γεωργιάδη ο οποίος με πλασέ θα σημειώσει το τελικό 6 – 0 πετυχαίνοντας και το πρώτο προσωπικού του χα τρικ.
87ο ο Βεζυριανόπουλος θα βρεθεί μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά θα σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα.
Η διαιτησία των κ.κ. Βάμβακά Φ., Βαμβακά Κ., Χ΄ γιάννης Γ. χωρίς προβλήματα.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΑΠΟΛΛΩΝ) ΚΡ.ΒΡ.(ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης, Κουγιουμτζίδης, Σταυριανίδης (66ο Παπαδημητρίου), Σκιάλσι (52ο Αγαθαγγέλου), Πουρσανίδης (46Ο Αδαμόπουλος), Βεζυριανόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Νήρας Β., Γεωργιάδης.
ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ (ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΜ.): Τουρατζίδης (46ο λ.τ. Σεμερτζίδης), Χαρατσίδης, Χ΄΄δημητριάδης, Σελίδης, Ισλαμίδης (27ο Παπαδόπουλος), Μουχτάρης Σ. , Σύρμαλης, Τσενεκλίδης, Ταρπανης Ι., Ταρπανης Κ. Κατσαμάγκας (56ο Μουχτάρης Γ.).