Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!


Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. 1 – 0



   Έπρεπε να φτάσει η τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου για να ηττηθεί η ομάδα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης μέσα στην δυνατή έδρα της Ν. Πέλλας. Μία ήττα πέρα για πέρα δίκαιη σε γενικές γραμμές, για πολλούς και διαφόρους λόγους.
   Η άσχημη εμφάνιση σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα των φιλοξενουμένων, η αρκετά καλή και δυνατή ομάδα των γηπεδούχων που θα μπορούσε να προηγηθεί πολύ ποιο νωρίς, οι πολλές απουσίες για τους Κρυαβρυσιώτες (λόγο τραυματισμών κάποιες, αλλά και κάποιες άλλες αδικαιολόγητες) έγειραν τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων.
    Είναι γνωστό ότι από την αρχή της χρονιάς τα παιδιά του Απόλλωνα, πραγματοποιούν ένα κατόρθωμα, πρώτον γιατί οι περισσότεροι προέρχονται από μία μικρή κατηγορία και βρέθηκαν σε μία μεγαλύτερη και μάλιστα άμεσα με απαιτήσεις πρωταγωνιστικές, με τα χρώματα ενός βαρύ ονόματος όπως αυτό του Απόλλωνα! Αγωνίζονται όλοι τους χωρίς να αμείβονται και θα το σημειώσουμε για μία ακόμη φορά ότι αυτό τους τιμά ιδιαίτερα, κάτω από δύσκολες συνθήκες για την ομάδα, αφού ουσιαστικά φέτος ανασυντάσσεται μετά από μία περίοδο παρακμής. Όλ΄ αυτά όμως δεν αποτελούν άλλοθι για ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την στάση και την συμπεριφορά τους μέσα στην ομάδα, πρώτα δεν τιμούν τον εαυτό τους και δεύτερον με τις ενέργειες τους δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνει φέτος ο σύλλογος, με όποιες δυσκολίες ανακύπτουν καθημερινά.
    Ο νέος Απόλλωνας έχει ανάγκη πρώτα από συνεπείς ανθρώπους – αθλητές και δεύτερον από καλούς ποδοσφαιριστές. Το δεύτερο στοιχείο από μόνο του πλέον δεν μετράει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, εάν πρώτα δεν αποδείξει ο κάθε ποδοσφαιριστής, πολύ περισσότερο εάν αυτοί είναι ελπιδοφόροι, ότι έχει διάθεση για να δουλέψει σκληρά μέσα στο γήπεδο ώστε να υπάρξει η προοπτική την ανάδειξης και αναρρίχησης του σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
    Ίσως η ήττα αυτή τελικά να ωφελήσει την ομάδα του Απόλλωνα, αρκεί να συνειδητοποιηθεί πολύ γρήγορα ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα, με την καθημερινή παρουσία και την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, την σοβαρότητα στους αγώνες και όχι με το όνομα ή την φανέλα του συλλόγου.
   Ο αγώνας δεν είχε πολλές ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ενώ οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος δημιούργησαν καλές φάσεις μέσα στα καρέ του Απόλλωνα για να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ελαφρά την απόδοση τους, πίεσαν περισσότερο αλλά η γενική εικόνα του παιχνιδιού  έδειχνε ότι από τον αγώνα αυτό πολύ δύσκολα να έβγαινε κάτι θετικό.
14ο ο Σταυρακάκης θα σουτάρει από το ύψος του πέναλτι με τον Μπαλτζίδη να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα και να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
32ο ο Χαμπίδης με ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι θα στείλει την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
37ο ο Νινιατζουδης με κεφαλιά θα δώσεις πάσα στον Χαμπίδη και αυτός με κεφαλιά και πάλι θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
44ο ο Σταυρακάκης θα βγάλει σέντρα από τα δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Καμπούρη να σηκώνετε με κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι.
71ο ο Αδαμόπουλος θα φύγει από δεξιά στην αντεπίθεση θα περάσει τον αντίπαλο του και φτάνοντας μόνος με τον τερματοφύλακα στο ύψος περίπου της γωνίας της μικρής περιοχής θα ολιγωρήσει με συνέπεια να στείλει την μπάλα άουτ.
75ο ο πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι Σταυρακάκης θα φύγει από δεξιά, θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στην ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού του Μπαλτζίδη και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0 για την Ν. Πέλλα.
81ο ο Σκιάλσι θα μαρκάρει στο χώρο του κέντρου αντικανονικά, από πίσω, αντίπαλο του και ενώ είχε μία κίτρινη κάρτα ο διαιτητής του έδειξε και δεύτερη, αποβάλλοντας τον με κόκκινη.
Η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου με επόπτες τους κ.κ. Πίλτση Φ. και Μανωλάκη Γ. χωρίς προβλήματα.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (ΝΙΝΙΑΤΖΟΥΔΗΣ Κ.): Γιαβάσης Μ., Μουράτι, Κουρτέλης (59ο Γεωργιάδης), Νινιατζούδης, Χρισογόνης, Μουρμούρας, Χαμπίδης, Γ, Γιαβάσης Χ. (87ο Σπυριδάκης), Καμπούρης, Σταυρακάκης, Αμαραντίδης (59ο Μπαλάσκας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.) : Μπαλτζίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης (84ο Αγαθαγγέλου), Τσαλικίδης, Σταυριανίδης, Σκιάλσι, Τελιαννίδης, Αδαμόπουλος (60ο Πουρσανίδης), Παπαδόπουλος, Νήρας Β., Ουγγρίνης.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. – Μ. ΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ 8 – 1



Με το εντυπωσιακό 8 – 1 η ομάδα του Απόλλωνα συνέχίζει την αήττητη πορεία του στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας, παρ΄όλες τις απουσίες και το σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα Παρλακίδη. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια με απλό παίκτη της ομάδας, ενώ ήδη η διοίκηση του συλλόγου κινείται στην κατεύθυνση απόκτησης τερματοφύλακα για να δοθεί λύση στο πρόβλημα μέχρι την επιστροφή του Παρλακίδη.
Εντούτοις δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία στο παιχνίδι της η ομάδα της Κρύας Βρύσης απέναντι στην ομάδα της Παραλίμνης που το μεγάλο σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αγωνιστική κατάσταση του συλλόγου αφού είχε και αυτή αρκετές απουσίες (τραυματισμοί, μαθητές, φοιτητές κ.α.).
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται από πολύ νωρίς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ διευρύνθηκε αφού εγκαταλείφθηκαν οι δυνάμεις των φιλοξενουμένων σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων.
4ο ο Παπαδόπουλος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με δυνατό ευθύβολο σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά κλειστή γωνία του Ντελιογλανίδη.
5ο ο Σκιάλσι θα μπει στην μεγάλη περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ θα διπλασιάσει το σκορ σε 2 – 0.
12ο Συγχύσει μέσα στην μικρή περιοχή του Απόλλωνα, θα δώσει την ευκαιρία στον Μουρατίδη Π. με κοντινό πλασέ να μειώσει σε 2 – 1.
14ο ο Νούρης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
24ο θα γινει βαθιά μπαλιά για τον Βεζυριανόπουλο με τον τερματοφύλακα της Παραλίμνης να πιάνει αέρα στην προσπάθεια να αποκρούσει ενώ στην συνέχεια με υπερένταση, αμυντικός θα προλάβει προ του Βεζυριανόπουλου να διώξει την μπάλα κόρνερ, σώζοντας την κενή πλέον εστία της ομάδας του.
34ο ο Σκιάλσι θα βγάλει πάσα στον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία σημειώνοντας το 3 – 1.
47ο ο Γεωργιάδης θα βρεθεί μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι.
51ο ο Βεζυριανόπουλο θα πραγματοποίηση επέλαση μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον τερματοφύλακα να παραπλανείτε από την κίνηση του Βεζυριανόπουλου πέφτοντας δεξιά και την μπάλα να την στέλνει με πλασέ στην αριστερή πλευρά της κενής εστίας, διαμορφώνοντας το 4 – 1.
57ο Ωραίος συνδυασμός Σκιάλσι – Παπαδόπουλου με τον τελευταίο να σουτάρει ψηλοκρεμαστά την μπάλα καταλήγοντας στα δίχτυα και κάνοντας το 5 – 1.
64ο πάσα του Σκιάλσι στον Γεωριάδη και αυτός από δεξιά με πλασέ έκανε το 6 – 1.
72ο ο Ουγγρίνης πήρε την μπάλα από τ΄ αριστερά, πέρασε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το 7 – 1.
83ο ο Γεωργιάδης θα φύγει μόνος του στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα προσπαθήσει να ΄΄κρεμάσει΄΄ τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.
87ο ο Γκόλφος από κοντά θα πλασάρει αλλά ο Πουρσανίδης θα διώξει με τα χέρια σε κόρνερ.
88ο  Από εκτέλεση κόρνερ, με τον Παπαδόπουλο Αβ. να σουτάρει από κοντά αλλά και πάλι ο Πουρσανίδης, αυτή την φορά με τα πόδια, θα διώξει την μπάλα σωτήρια.
90ο θα φύγει στην αντεπίθεση ο Γεωργιάδης και λίγο έξω από την περιοχή θα πιεστεί χάνοντας την μπάλα και ενώ είχε βγει από την εστία του ο Ντελιογλανίδης, με τον Ουγγρίνη που ακολουθούσε να κερδίζει την μπάλα και πλέον σε κενή εστία με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 8 – 1.
Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη με επόπτες τους Τριανταφυλλίδη και Κουπαράνη χωρίς προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Πουρσανίδης, Νήρας Ν.(67ο Αγαθαγγέλου), Ευθυμιάδης, Σταυριανίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι, Βεζυριανόπουλος (57ο Ουγγρίνης), Τελλιανίδης, Παπαδόπουλος (59ο Αδαμόπουλος), Νήρας Β., Γεωργιάδης.
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ (ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ): Ντελιογλανίδης, Μουρατίδης Π., Μεταξάς, Μηνασίδης, Λαμπρόπουλος, Νούρης, Χ΄΄παρασίδης, Καρύπογλου, Μουρατίδης Π., Παπαδόπουλος Αβ., Μακρίδης (65ο Γκόλφος).

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Με το δεξί το 2012






   Με διαφορά 7 βαθμών από τους διώκτες του πλέον ο Απόλλωνας, πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του απέναντι στον δυνατό συνονόματο του της Ραχώνας. Και πραγματικά η νίκη το Σάββατο το απόγευμα στην Κρύα Βρύση δεν κατακτήθηκε και πολύ εύκολα, όπου τουλάχιστον στο πρώτο μέρος καρδιοχτύπησαν οι γηπεδούχοι αφού οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται.
Η δυσκολία της προχθεσινής αγωνιστικής φάνηκε όμως με το καλημέρα αφού 5 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ένα πιάσιμο στην μέση του Παρλακίδη τον ανάγκασε να κάτσει στον πάγκο ενώ την θέση του ως τερματοφύλακας πήρε ο αμυντικός της ομάδας Ευθυμιάδης οι προσπάθειες του οποίου ήταν μεν φιλότιμες αλλά μέσα σ΄ ένα άγνωστο περιβάλλον, πάντως είναι αδικαιολόγητο μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό να μην διαθέτει 2ο τερματοφύλακα στο δυναμικό της .Βέβαια ο δυνατός αέρας και το πολικό ψύχος καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα σίγουρα επηρέασαν και αυτά αρνητικά και τις δύο ομάδες σε συνδυασμό και με τον άσχημο αγωνιστικό χώρο.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν μία, ομάδα αρκετά δυνατή που δεν το βάζει κάτω και σίγουρα υπολογίσιμη για της Α΄ κατηγορία.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
10ο ο Παπαδόπουλος από δεξιά θα εκτελέσει απευθείας φάουλ για να διώξει με το κεφάλι σε κόρνερ ο Μπινόπουλος.
17ο ο έμπειρος Παρασχάκης αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ. Η μπάλαθα σκάσει μπροστά στον Ευθυμιάδη φεύγοντας από πάνω του καταλήγοντας έτσι στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
22ο ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει φάουλ για το κεφάλι του Τσαλικίδη ο οποίος θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
34ο θα τροφοδοτηθεί στον κενό χώρο ο Παπαδόπουλος θα μπει στην μεγάλη περιοχή βγάζοντας πάσα δεξιά του για τον αμαρκάριστο Σκιάλσι ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1.
46ο Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Βεζυριανόπουλος από δεξιά θα βγάλει σέντρα για τον Νήρα Β. ο οποίος θα ξεμαρκαριστεί και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 2 – 1.
54ο ο Γεωργιάδης από δεξιά θα φύγει στην αντεπίθεση και με αριστουργηματικό ψηλοκρεμαστό πλασέ θα κάνει το 3 – 1.
55ο ο Ευθυμιάδης από δεξιά θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή θα σουτάρει για να διώξει σωτήρια με τα πόδια ο συνεπώνυμό του τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
56ο θα εκτελεστεί κόρνερ για την Ραχώνα και ο Μπινόπουλος με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 3 – 2.
69ο ο Νήρας Α. θα εκτελέσει φάουλ για να πιάσει την κεφαλιά ο Τσαλικίδης δυσκολεύοντας στην απόκρουσή του τον  Βασιλειάδη μη μπορώντας όμως να προωθήσει την μπάλα προς την εστία και ο Τελιαννίδης που παρεμβλήθει εκεί.
80ο ο Ουγγρίνης από αριστερά θα φύγει ταχύτατα θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή όπου θ΄ ανατραπεί από τον Κουμαντανίδη καταλογίζοντας το πέναλτι ο κ. Μιχαηλίδης. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βεζυριανόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 2.
90ο ο Κουμαντανίδης θα εκτελέσει φάουλ για ν΄ αποκρούσει προς τα πάνω με το κεφάλι ο Νηρας Β. στέλνοντας την μπάλα στην εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού απομακρύνοντας στην συνέχεια την μπάλα οι αμυντικοί του Απόλλωνα.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ.κ. Μιχαηλίδη με επόπτες τον κ. Τουμπη και την κ. Ελευθεριάδου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Ευθυμιάδης, Νήρας Ν., Παπαδόπουλος Σ., Σταυριανίδης (80ο Ουγγρίνης), Τσαλικίδης, Τελιαννίδης, Νήρας Α., Σκιάλσι, Βεζυριανόπουλος (60ο Πουρσανίδης), Νήρας Β., Γεωργιάδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ (ΜΑΒΙΔΗΣ Ν.): Βασιλειάδης Γ., Καραδημητρίου, Παπαμαρινούδης (84ο Δουλγέρης), Μπινόπουλος, Τσομπανάκης (68ο Καραδαγλής), Καραταγλίδης, Ευθυμιάδης Π., Κουμαντανίδης, Λαφώτης, Παρασχάκης, Πελτέκης (84ο Πρίτσης).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!

ΓΙΑ ΤΟ 2011 , ΣΕ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ BLOG , ΕΙΧΑΜΕ 4065 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 4266 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ..... ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ . ΘΕΤΙΚΑ 'Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,  ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ .