Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Eπιστροφή στην κορυφή


Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. 1 – 3



Εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα των συνδιεκδικητών του ο Απόλλωνας και κερδίζοντας μέσα στα Εσώβαλτα επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Κρύας Βρύσης με ηγέτες τους δύο έμπειρους Χαντούρη και Νήρα Β. αρχίζει να φουλάρει τις μηχανές του ενόψει τον δύο επόμενων κρίσιμων παιχνιδιών που θα κρίνουν ουσιαστικά και τον πρωταθλητή του ομίλου, κάνοντας πρόβα τσενεράλε μέσα στα Εσώβαλτα επί του Μ. Αλεξάνδρου. Οι γηπεδούχοι έχοντας στην σύνθεσή τους παίκτες με εμπειρίες από εθνικά πρωταθλήματα προσπαθεί τις τελευταίες αγωνιστικές να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων καταφέρνοντας να προηγηθούν στο σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν, προς στιγμήν, να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Από κει και πέρα ποιο συγκροτημένος και αποτελεσματικός ο Απόλλωνας έφτασε σε μία άνετη νίκη.
8ο ο Γκίλης Θ. θα εκτελέσει απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. από το δεξί κάθετο δοκάρι.
21ο ο Βεζυριανόπουλος θα βγάλει σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι λίγο έξω από την μικρή περιοχή και με γυριστό σουτ ο Χαντούρης ΄΄ σκάζοντας ΄΄ η μπάλα μπροστά στο Θεοδωρίδη θα περάσει από πάνω του καταλήγοντας στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.
43ο θα δημιουργηθεί σύγχυση στα καρέ του Παρλακίδη δίνοντας την δυνατότητα στον Ντόνα με κοντινή προβολή να ισοφαρίσει σε 1 – 1.
45ο ο Νήρας θα κερδίσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή εκτελώντας με περίσια τέχνη ο συνήθης ύποπτος σε τέτοιες φάσεις Σκιάλσι στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Θεοδωρίδη ο οποίος ανήμπορος να αντιδράσει απλά έστειλε με την άκρη των δακτύλων του την μπάλα πιο βαθιά στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 1 - 2.
54ο ο Σκιάλσι θα εκτελέσει απευθείας φάουλ με τον Σταυρίδη να αποκρούει προς τον Χαντούρη ο οποίος θα σουτάρει αλλά και πάλι ο Σταυρίδης με τα πόδια θα απομακρύνει την μπάλα από την εστία του. Να σημειώσουμε ότι ο Σταυρίδης ανέλαβε τερματοφύλακας στην θέση του Θεοδωρίδη ο οποίος λίγο πριν είχε ζητήσει αλλαγή.
63ο ο Τσαλικίδης θα πετύχει το ομορφότερο και ίσως ένα από τέρματα σε ερασιτεχνικά παιχνίδια υποψήφιο για το βιβλίο Γκίνες.
Γύρω στα 15 μέτρα περίπου κάτω από το κέντρο του γηπέδου στην περιοχή του Απόλλωνα, ο αμυντικός του θα εκτελέσει αριστοτεχνικά φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, βοηθούμενη η μπάλα και από τον αέρα που είχε εκείνη την στιγμή κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας καταλήγοντας στα δίχτυα και σημειώνοντας το 1 – 3 μη πιστεύοντας και ο ίδιος το τέρμα που είχε πετύχει.
69ο ο Ουγγρίνης από αριστερά θα βγάλει σέντρα για το ύψος την μικρής περιοχής βρίσκοντας τον Βεζυριανόπουλος αλλά αυτός μόνος του με την εστία κατάφερε (!) να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
72ο ο Νήρας Ν. θα βγάλει σέντρα - σουτ από τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού.
76ο ο διαιτητής θα δείξει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη), αυστηρή κατά την γνώμη μας, στον Κωστίκα αποβάλλοντας τον από τον αγώνα.
Σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου Κ. με επόπτες τους κ.κ. Κορώνα Χ., και Κυρμάνογλου Α. ήταν καλή.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ (ΓΑΛΑΝΗΣ Γ.): Θεοδωρίδης (49ο Κωστίκας), Αναγνώστου Γ., Δάλλας, Σταυρίδης Β., Γαλάνης Β. (46ο Δεληγιάννης), Ματιάνι, Γκέλος Σ., Γκίλης Θ., Αντωνίου, Ντόνας, Γκέλος Σ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Αδαμόπουλος, Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι, Βεζυριανόπουλος, Σταυριανίδης, Γεωργιάδης (65ο λ.τ. Ουγγρίνης), Νήρας Β., Χαντούρης (83ο Αγαθαγγέλου).

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ , ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 5 - 0

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων επανήλθε η αγωνιστική δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον Απόλλωνα να αγωνίζεται μέσα στην έδρα του με τον αδύναμο ΠΑΟΚ Δαμιανού.
Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορούμε να που με ότι ωφέλησε την ομάδα του Απόλλωνα αφού το προπονητικό τημ είχε την ευκαιρία να κάνει μια μίνι προετοιμασία (κυρίως στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης λόγο του πολύ χιονιού που είχε το δημοτικό στάδιο) έχοντας όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεση του, ξεκινώντας ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του!
Το προχθεσινό παιχνίδια δεν είναι άξιο κριτικής αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ εμφανείς δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να επανέλθουν στις επίσημες δραστηριότητες με ένα παιχνίδι - τέστ για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκετε η αμάδα.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δαμιανού Αβραμίδη Αγγ. που πέθανε την προηγούμενη του παιχνιδιού.

14ο ο Παπαδόπουλος Σ. από αριστερά θα βγάλει σέντρα προς τα πίσω όπου ο Νήρας Β. με απευθείας σουτ θα στείλει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
16ο μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Απόλλωνα ο Σκιάλσι θα βγάλει πάσα για τον αμαρκάριστο Γεωργιάδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να ανοίξει το σκορ.
19ο ο Ουγγρίνης θα περάσει δύο αντιπάλους του θα πλασάρει τον εξελθόντα τερματοφύλακα αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στην ρίζα την αριστερής καθέτου δοκού.
32ο ο Ουγγρίνης έφυγε από τα δεξιά πέρασε και τον τερματοφύλακα φεύγοντας αρκετά πλάγια πλασάροντας προς την εστία και βρίσκοντας την πορεία της μπάλας ο Παπαδόπουλος Σ. ο οποίος με πλασέ έκανε το 2 – 0.
39ο ο   Νήρας Β. θα στρώσει την μπάλα για τον Γεωργιάδη ο οποίος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
42ο ωραίος συνδυασμός του Παπαδόπουλου Σ. με τον Γεωργιάδης ο πρώτος θα δώσει ασίστ στον δεύτερο ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί με πλασέ να κάνει το 4 – 0.
44ο ο Παπαδόπουλος Σ. και πάλι θα βγάλει ωραία πάσα για τον Ουγγρίνη ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε το 4 – 0.
65ο ο Πουρσανίδης θα φύγει μόνος του μπροστά και με ωραία προσποίηση θα περάσει τον τερματοφύλακα και με πλασέ θα κάνει το 5 – 0.
79ο ο Νήρας Β. θα φύγει μόνος του στην αντεπίθεση αλλά το πλασέ του θα πάει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
83ο ο Τσαλικίδης θα φύγει από πίσω στην αντεπίθεση, θα πλασάρει τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Η διαιτησία του κ. Κορνισορλή Αθ. με επόπτες τους κ.κ. Δέλιο και Δαρόγλου Δ. χωρίς προβλήματα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης (65ο Αγαθαγγέλου), Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι, Ουγγρίνης (55ο Βεζυριανόπουλος), Τελιαννίδης (46ο Πουρσανίδης), Γεωργιάδης, Νήρας Β., Παπαδόπουλος
ΠΑΟΚ ΔΑΜΑΝΙΟΥ (ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ): Μπόλας Αθ., Μπόλλας Δ., Μυλωνάς, Λουκίδης Β., Τουλγαρίδης, Μυστακίδης, Αβραμίδης Αγγ. (23ο λ.τ. Fureraj), Λουκίδης Π., Παπαδόπουλος Ι., Παπαδόπουλος Σ., Αβραμίδης Α (46ο Αργυρίου)

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Νέα σελίδα στον ιστορικό
Απόλλωνα Κρύας Βρύσης !



ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ  14-2-2012
Αγαπητοί Συμπολίτες
Φίλες και Φίλοι Απολλωνιστές

    Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό τυπικά και επίσημα, τη νομική ολοκλήρωση της συνένωσης ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ακαδημία Κρύας Βρύσης.
    Με την υπ.αριθμ. 13 / 9-1-2012 απόφαση του μονομελές Πρωτοδικείου Γιαννιτσών το σωματείο Ακαδημία Κρύας Βρύσης μετονομάζεται σε Απόλλωνας Κρύας Βρύσης.     
Text Box:  Απόφαση η οποία θα κοινοποιηθεί προς όλες τις αρμόδιες δημόσιες αρχές ( ΔΗΜΟΣ, Ε.Π.Σ ΠΕΛΛΑΣ, Ε.Π.Ο , Γ.Γ.Α κ.α.), καθώς και μέσω της επιστολής αυτής σε όλα τα Μ.Μ.Ε. για την ορθή αναφορά του συλλόγου μας. Η διαδικασία αυτή αποφασίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ομόφωνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, για δυο αντικειμενικούς λόγους.
     Καταρχήν με την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Πέλλας τον περασμένο Σεπτέμβριο η μεν Ακαδημία θα αγωνιζόταν στην Α΄ κατηγορία και ο δε Απόλλωνας στην Β΄ κατηγορία. Συνεπώς μετά την συνένωση, αυτοδίκαια και με βάση τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο. το σωματείο που θα αγωνιζόταν στην μεγαλύτερη κατηγορία θα λάμβανε μέρος και στο πρωτάθλημα. Έτσι ενισχύθηκε το έμψυχο υλικό της Ακαδημίας, με ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε ομόφωνα η ομάδα αυτή να συμμετάσχει από το τρέχον πρωτάθλημα με το όνομα του ιστορικού Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ξεκινώντας άμεσα όλες τις νομικές διαδικασίες για την αλλαγή του ονόματος, όπως και συνέβη με την παραπάνω απόφαση του δικαστηρίου.
    Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι φορολογικά προβλήματα που προέκυπταν κάθε χρόνο στην ομάδα του Απόλλωνα, από την περίοδο ακόμα που λειτουργούσε ως Π.Α.Ε. και με την αυστηρότητα πλέον των κανονισμών σχετικά με τα φορολογικά και οικονομικά των σωματείων, εμπόδιζαν πλέον την εύρυθμη διοικητική λειτουργία του σωματείου, αλλά και την  απρόσκοπτη υλοποίηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των στόχων που έθετε η ομάδα μας. Πολλές είναι οι περιπτώσεις παρόμοιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μεγάλα ιστορικά και επαγγελματικά σωματεία την τρέχουσα περίοδο αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν όπως π.χ. Ηρακλής, ΑΕΚ, Ιωνικός, Αιγάλεω, Λαμία, Μακεδονικός, Καστοριά, Εορδαικός, Παναχαική, Τρίκαλα, Διαγόρας , Ολυμπιακός Βόλου κ.α. πολλά εκ των οποίων ψάχνουν εναγωνίως για βιώσιμες λύσεις (συγχωνεύσεις, αγορές Α.Φ.Μ. κ.α.) ή το χειρότερο οδηγούνται στη διάλυση !
    Εμείς επειδή όχι μόνο σεβόμαστε την ιστορία μας, θελήσαμε και να την κατοχυρώσουμε επίσημα μέσα από το νέο, σύγχρονο, καταστατικό του συλλόγου μας, το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά και τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο. και της F.I.F.A.. Κατοχυρώνουμε λοιπόν περιλαμβάνοντας σε ειδικά άρθρα του την ιστορία του Απόλλωνα (στοιχεία που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα στο υπάρχον καταστατικό του):
α) Τα επίσημα χρώματα του συλλόγου. (το βυσσινί και το μαύρο με δευτερεύον το λευκό),
β) Το έμβλημα του συλλόγου. (περιλαμβάνει την πλήρη ονομασία του συλλόγου, το κεφάλι του αρχαίου θεού Απόλλωνα καθώς και την χρονολογία 1960 προς τιμήν του ιστορικού Απόλλωνα).
γ) Την ενεργή συμμετοχή – εγγραφή πολιτών ως μέλη του συλλόγου. (θέσπιση ετήσιας συνδρομής μέλους).

Φίλες και Φίλοι
    Σήμερα το σωματείο μας είναι ΚΑΘΑΡΟ από πάσης φύσεως φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζοντας την ιστορία του ένδοξου Απόλλωνα, της ομάδας που τίμησε όσο κανένας άλλος τοπικός σύλλογος ή φορέας την πόλη μας. Με νέα φιλοσοφία και νοοτροπία στον τρόπο διοίκησης του συλλόγου, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την τοπική κοινωνία αλλά και όσους αγαπάνε την ιστορική μας ομάδα να συμμετάσχουν ενεργά με την εγγραφή τους ως μέλη του συλλόγου. Λειτουργώντας πλέον την ομάδα σε λαϊκή βάση, καλούμε όλους του Απολλωνιστές με την ετήσια συνδρομή, να γίνουν μέλη του, αποκτώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα του λόγου και της ενεργής συμμετοχής στις δραστηριότητες του συλλόγου.
    Η ομάδα μας φέτος αγωνιστικά βρίσκετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας και εφόσον όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, του χρόνου θα αγωνίζεται στην δύσκολη κατηγορία της Α1 της Ε.Π.Σ. Πέλλας.
    Παράλληλα η ομάδα μας λειτουργεί παιδικό τμήμα, που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πέλλας καθώς και 4 τμήματα, μπαμπίνο, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό με 60 και πλέον παιδιά, που συμμετέχουν σε πρωτάθλημα αντίστοιχων τμημάτων ομάδων της Ημαθίας & της Πέλλας. Αυτά τα παιδιά μας υπόσχονται τις νέες διακρίσεις και το λαμπρό μέλλον του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
    Με σύνθημα όλοι μαζί για έναν Απόλλωνα και πάλι δυνατό, ξαναγράφουμε ιστορία !.

Για τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ του ΚΑΜΠΟΥ... και της καρδιάς μας !!!

Με τιμή το Δ.Σ. του
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ............


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. 1 – 1

Ψυχρολουσία ήταν για τον Απόλλωνα η απρόσμενη ισοπαλία που έφερε μέσα στον Πενταπλάτανο με τον τοπικό Φίλιππο την περασμένη Τετάρτη. Η αστάθεια στην απόδοση της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές έχει προβληματίσει τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Νήρα.
   Στο προχθεσινό παιχνίδι ο Απόλλωνας δεν ήταν άσχημος σε γενικές γραμμές αφού είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει τέρματα άλλα ήταν εμφανής η μη σοβαρότητα στο παιχνίδι της ομάδας υποτιμώντας τις δυνατότητες του αντιπάλου. Οι γηπεδούχοι παίζοντας με τον Απόλλωνα δεν είχαν να χάσουν τίποτα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα και έτσι προσπάθησαν για το καλύτερο καταφέρνοντας να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχασαν και πέναλτι.
15ο ο Βάλναρης θα συνεννοηθεί λάθος με αμυντικό του δίνοντας την ευκαιρία στον Βεζυριανόπουλο με δυνατό διαγώνιο σουτ.
21ο ο Γεωργιάδης θα βγάλει ωραία πάσα για τον Παπαδόπουλο Σ. ο οποίος ενώ θα μπορούσε να προωθηθεί και άλλο, έκανε σουτ στέλνοντας την  μπάλα άουτ.
26ο η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του Τελιανίδη καταλογίζοντας αμέσως το πέναλτι ο διαιτητής. Το εκτέλεσε ο Καρράς Σ. στέλνοντας την μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
49ο ο Ραμπούσης Σ. θα σουτάρει στέλλοντας την μπάλα λίγο άουτ.
58ο ο Γεωργιάδης θα βγει τε τα τετ με τον Βάλναρη στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
75ο ο Ραμπούσης Κ. θα σουτάρει μπλοκάροντας σταθερά ο Μπαλτζίδης
77ο Λάθος συνεννόηση του Μαπλτζίδη με αμυντικό του θα δώσει την ευκαιρία στον Τίκη να ισοφαρίσει σε 1 – 1.
88ο ο Νήρας Β. θα μπει μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί από τον Βάλναρη αλλά ο διαιτητής κ Μιχαηλιδης είπε δείξει παίζεται. Η φάση αυτή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων που συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα.
Η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη Γ. με επόπτες τους κ.κ. Γεωργίου Ν. Ελευθεριάδου Δ. ελέγχεται μόνο για την φάση του πέναλτι
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ Ν.): Βάλναρης, Τσιτσούκης, Καρράς Χ., Ραμπούσης, Σιαμάτας, Ραμπούσης Σ., Μητώνας, Καρράς Σ. (93ο Τσάλμας Θ.), Τίκης Ιωσηφίδης (87ο Τσούφης), Ζλάτης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Μπαλτζίδης, Νήρας Ν., Κουγιουμτζίδης, Τσαλικίδης, Ευθυμιάδης, Σκιάλσι (66ο Χαντούρης), Τελιαννίδης, Βεζυριανόπουλος (74ο Πουρσανίδης), Παπαδόπουλος Σ., Νήρας Β., Γεωργιάδης.