Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-5 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ . ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΛΑΚΙΔΗ - ΧΑΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΗΡΑ Β. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 7'ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ ΜΕΚΟΛΛΙ . ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ Ο ΣΚΙΑΛΣΗ ΘΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 19'ΛΕΠΤΟ . ΣΤΟ 63'ΛΕΠΤΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΗΡΑ Β. ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ  ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΣΕ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ . ΣΤΟ 64'ΛΕΠΤΟ Ο ΧΑΝΤΟΥΡΗΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-3 . ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ 71'ΛΕΠΤΟ Η ΓΥΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΕ 2-3 ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 76'ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΤΟΥ ΜΕΚΟΛΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 3-3. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ 80'ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 2ο ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ 3-4 ΚΑΙ ΣΤΟ 89 ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ Ο ΣΚΙΑΛΣΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ 3-5 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ κ.
ΠΑΣΛΑΜΟΥΣΚΑ-ΤΣΑΛΓΙΝΗ-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ .
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ (χοντος) ΜΠΟΛΛΑΣ Α.-ΜΠΟΛΛΑΣ Β.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.-ΜΥΛΩΝΑΣ- ΛΟΥΚΙΔΗΣ-ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ(84' ΛΟΥΚΙΔΗΣ Π.)-ΝΙΟΡΑΤΖΕ-ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΜΕΚΟΛΛΙ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι.(62' ΚΑΖΟΓΛΟΥ)- ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ(74' ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ)
ΑΠΟΛΛΩΝ (σεραιδης) ΠΑΡΛΑΚΙΔΗΣ-ΝΗΡΑΣ Ν.-ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ (77'ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ)-ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ-ΣΚΙΑΛΣΗ-ΧΑΝΤΟΥΡΗΣ(88' ΖΙΩΓΑΣ) -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΗΡΑΣ Β.-ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ(46' ΤΣΑΤΣΗΣ)-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου