Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

5 ΣΤΑ 5 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Ένα δύσκολο απόγευμα για την ομάδα μας καθώς επικράτησε επί του Εθνικού με 2-1 πετυχαίνοντας το 5 στα 5 έστω και δύσκολα όπως τελικά εξελίχθηκε ο αγώνας. Ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ και αρκετή αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό του αφού και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κατακτήσουν τους πολυπόθητους 3 βαθμούς.Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού, όμως μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό να πάει στ΄ αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα στο σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΛΛΩΝ ανέβασε την απόδοση του ,  έπαιξε ποιο σοβαρά πιέζοντας τους αντιπάλους τους μέσα στην άμυνά του καταφέρνοντας τελικά να ανατρέψει το σκορ. Στο σημείο αυτό βέβαια φάνηκαν και αρκετά τυχεροί αφού οι φιλοξενούμενοι σε κρίσιμο σημείο του αγώνα έχασαν μοναδική ευκαιρία για να προηγηθούν για δεύτερη φορά.

43ο Στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους ο Κοιμτσίδης έφυγε στην αντεπίθεση από τ΄ αριστερά θα σουτάρει αποκρούοντας προς στιγμή ο Παρλακίδης χτυπώντας η μπάλα στη ρίζα της καθέτου δοκού όπου πετάχτηκε ο Τζάτσης που παρακολουθούσε την φάση και με προβολή άνοιξε το σκορ σε 0 – 1.
54ο Θα μπερδευτούν μέσα στην μικρή περιοχή ο Σειτανίδης με τον Αποστολίδη στην προσπάθεια τους να διώξουν την μπάλα και ο πανταχού παρόν Παπαδόπουλος θα βρει την ευκαιρία και με προβολή θα ισοφαρίσει σε 1 – 1.
69ο Ο Σκιάλσι θα εκτελέσει φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή βρίσκοντας στο ύψος του πέναλτι το κεφάλι του Παπαδόπουλου ο οποίος με γυριστή κεφαλιά θα κρεμάσει
 τον Αποστολίδη στέλνοντας την μπάλα από πάνω του καταλήγοντας στα δίχτυα και σημειώνοντας το 2 – 1.
Η διαιτησία του κ. Παπαντωνίου Δ. με επόπτες τον κ. Βαμβακά Κ. και την κ. Μήτρου Σ. χωρίς προβλήματα αντεπεξήλθαν στην δυσκολία του παιχνιδιού.

ΑΠΟΛΛΩΝ (ΣΕΡΑΙΔΗΣ) : Παρλακίδης, Αδαμόπουλος, Ευθυμιάδης, Πετρίδης, Κουγιουμτζίδης (58ο Σταυριανίδης), Σκιάλσι, Χαντούρης (19ο λ.τ. Τελιαννίδης), Βεζυριανόπουλος (64ο Νίττας), Παπαδόπουλος, Τσάτσης, Νήρας Β.
ΕΘΝΙΚΟΣ (ΝΤΙΜΤΣΟΥΔΗΣ): Αποστολίδης, Τσελεπίδης, Κοιμτζίδης, Γουργούλας, Σειτανίδης, Σωτηριάδης (85ο Πιπερίδης), Μπουρλούτσκι, Οουρτζάνης (80ο Βασιλειάδης Π.), Τζάτσης, Ελευθεριάδης, Γκουρούλη (52ο Ανδρονικίδης)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ :

ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π. (ΑΠΟΛΛΩΝ): Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάκτηση μιας σημαντικής νίκης. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι αρχίζει η ομάδα μας να αποκτά ομαδική συνείδηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού ουσιαστικά είμαστε μία καινούρια ομάδα.
ΝΤΙΜΤΣΟΥΔΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.): Ήταν ένα ντέρμπι δύο ισοδύναμων ομάδων οι οποίες πιστεύω ότι θα βρίσκονται στην πρώτη 6άδα. Στον αγώνα ενώ προηγηθήκαμε στο σκορ και τον ελέγχαμε, σε δύο στιγμές αδράνειας το σκορ γύρισε εις βάρος μας. Νομίζω ότι καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το δοκάρι μας μετά την επίτευξη της ισοφάρισης του Απόλλωνα. Συγχαρητήρια πάντως στους γηπεδούχους για την νίκη που πέτυχαν.




3 σχόλια:

  1. σιγα τ αυγα....γινατε απολλων αποκτησατε και ομαδικη συνυδηση...αλλο τι θα πειτε ναδουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αυγά πάνε μαζί μ τις κότες σαν και σένα που φοβάσαι να τα πεις αυτά χρησιμοποιώντας το όνομα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ . ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ . ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή