Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

8 στα 8 και συνεχιζουμε .....


Παιχνίδι που δεν επιδέχεται αξιόλογη κριτική μετά από πολλές χαμένες ευκαιριές του ΑΠΟΛΛΩΝA για μεγαλύτερο σκορ , βλέποντας κανείς και το τελικό σκορ. Εξελίχθηκε σ΄ έναν αγώνα προπόνησης για τους φιλοξενούμενους και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοθεί χρόνος στους μικρούς της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ίσως να είναι και το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία του Απόλλωνα σε επίσημο ποδοσφαιρικό του αγώνα, συνεχίζοντας το σερί των 8 νικών σε 8 παιχνίδια για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Τώρα όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κρύας Βρύσης θα παρακολουθήσει το ματς που περιμένει όλη την χρονιά .... Το Σάββατο στις 15:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στα 2 σωματεία της Κρύας Βρύσης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
10ο ο Νήρας Β. από αριστερά θα βγάλει πάσα στον Παπαδόπουλο Σ., αυτός θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Γεωργιάδη ο οποίος με πλασέ έκανε το 0 – 1.
12ο ο Βεζυριανόπουλος γύρω στα 20 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει δυνατό ευθύβολο σουτ θα στείλει την μπάλα στην γωνία του Βασιλούδη σημειώνοντας το 0 – 2.
36ο ο Ευθυμιάδης θα βγάλει σέντρα από αριστερά και σε κενή εστία ο Γεωργιάδης θα κάνει το 0 – 3.
49ο ο Γεωργιάδης θα βγάλει σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Αδαμόπουλος με πλασέ έκανες το 0 – 4.
57ο ο Βεζυριανόπουλος από δεξιά θα βγάλει σέντρα ο Γεωργιάδης θ΄ αφήσει με ωραία τρόπο την μπάλα για τον Παπαδόπουλο Σ. που ερχόταν από πίσω και με πλασέ έκανε το 0 – 5.
74ο Μετά από άριστο συνδυασμό των παικτών του Απόλλωνα ο Γεωργιάδης άφησε για τον Ουγγρίνη και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα στ΄ οριζόντιο δοκάρι.
79ο ο Ευθυμιάδης από αριστερά θα δώσει πάσα στον Παπαδόπουλο Σ. και αυτός με πλασέ έκανε το 0 – 6.
80ο ο Ουγγρίνης έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ έκανε το 0 – 7.
82ο ο Ευθυμιάδης από τ΄ αριστερά θα μπει στην περιοχή, θα βγάλει πάσα δεξιά του στον Γεωργιάδη ο οποίος με  πλασέ θα στείλει την μπάλα στ΄ οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα σημειώνοντας το 0 - 8
86ο ο Ουγγρίνης με ατομική του ενέργεια και με πλασέ σημείωσε το τελικό 0 – 9.
Εύκολο το έργο της τριπλέτας Βαμβακά Φ., Κορώνας Χ., Κεσίσογλου Γ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ (ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ Γ.): Βασιλούδης, Τελιγιαννίδης (29ο Χαραλαμπίδης Ν.), Βσιλειάδης (46ο Sala), Σιδέρης, Ντούφο, Αρτεμιάδης, Καραγιαννίδης, Χ΄΄ανεστιάδης (55ο Πασπαλάς), Μπάσδος, Χαραλαμπίδης Κ., Σταικάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Μπαλτζίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης, Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι (62ο Αγαθαγγέλου), Αδαμόπουλος (54ο Ουγγρίνης), Βεζυριανόπουλος, Παπαδόπουλος, Νήρας Β., Γεωργιάδης.

2 σχόλια: