Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Νέα σελίδα στον ιστορικό
Απόλλωνα Κρύας Βρύσης !ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ  14-2-2012
Αγαπητοί Συμπολίτες
Φίλες και Φίλοι Απολλωνιστές

    Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό τυπικά και επίσημα, τη νομική ολοκλήρωση της συνένωσης ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ακαδημία Κρύας Βρύσης.
    Με την υπ.αριθμ. 13 / 9-1-2012 απόφαση του μονομελές Πρωτοδικείου Γιαννιτσών το σωματείο Ακαδημία Κρύας Βρύσης μετονομάζεται σε Απόλλωνας Κρύας Βρύσης.     
Text Box:  Απόφαση η οποία θα κοινοποιηθεί προς όλες τις αρμόδιες δημόσιες αρχές ( ΔΗΜΟΣ, Ε.Π.Σ ΠΕΛΛΑΣ, Ε.Π.Ο , Γ.Γ.Α κ.α.), καθώς και μέσω της επιστολής αυτής σε όλα τα Μ.Μ.Ε. για την ορθή αναφορά του συλλόγου μας. Η διαδικασία αυτή αποφασίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ομόφωνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, για δυο αντικειμενικούς λόγους.
     Καταρχήν με την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Πέλλας τον περασμένο Σεπτέμβριο η μεν Ακαδημία θα αγωνιζόταν στην Α΄ κατηγορία και ο δε Απόλλωνας στην Β΄ κατηγορία. Συνεπώς μετά την συνένωση, αυτοδίκαια και με βάση τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο. το σωματείο που θα αγωνιζόταν στην μεγαλύτερη κατηγορία θα λάμβανε μέρος και στο πρωτάθλημα. Έτσι ενισχύθηκε το έμψυχο υλικό της Ακαδημίας, με ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε ομόφωνα η ομάδα αυτή να συμμετάσχει από το τρέχον πρωτάθλημα με το όνομα του ιστορικού Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ξεκινώντας άμεσα όλες τις νομικές διαδικασίες για την αλλαγή του ονόματος, όπως και συνέβη με την παραπάνω απόφαση του δικαστηρίου.
    Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι φορολογικά προβλήματα που προέκυπταν κάθε χρόνο στην ομάδα του Απόλλωνα, από την περίοδο ακόμα που λειτουργούσε ως Π.Α.Ε. και με την αυστηρότητα πλέον των κανονισμών σχετικά με τα φορολογικά και οικονομικά των σωματείων, εμπόδιζαν πλέον την εύρυθμη διοικητική λειτουργία του σωματείου, αλλά και την  απρόσκοπτη υλοποίηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των στόχων που έθετε η ομάδα μας. Πολλές είναι οι περιπτώσεις παρόμοιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μεγάλα ιστορικά και επαγγελματικά σωματεία την τρέχουσα περίοδο αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν όπως π.χ. Ηρακλής, ΑΕΚ, Ιωνικός, Αιγάλεω, Λαμία, Μακεδονικός, Καστοριά, Εορδαικός, Παναχαική, Τρίκαλα, Διαγόρας , Ολυμπιακός Βόλου κ.α. πολλά εκ των οποίων ψάχνουν εναγωνίως για βιώσιμες λύσεις (συγχωνεύσεις, αγορές Α.Φ.Μ. κ.α.) ή το χειρότερο οδηγούνται στη διάλυση !
    Εμείς επειδή όχι μόνο σεβόμαστε την ιστορία μας, θελήσαμε και να την κατοχυρώσουμε επίσημα μέσα από το νέο, σύγχρονο, καταστατικό του συλλόγου μας, το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά και τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο. και της F.I.F.A.. Κατοχυρώνουμε λοιπόν περιλαμβάνοντας σε ειδικά άρθρα του την ιστορία του Απόλλωνα (στοιχεία που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα στο υπάρχον καταστατικό του):
α) Τα επίσημα χρώματα του συλλόγου. (το βυσσινί και το μαύρο με δευτερεύον το λευκό),
β) Το έμβλημα του συλλόγου. (περιλαμβάνει την πλήρη ονομασία του συλλόγου, το κεφάλι του αρχαίου θεού Απόλλωνα καθώς και την χρονολογία 1960 προς τιμήν του ιστορικού Απόλλωνα).
γ) Την ενεργή συμμετοχή – εγγραφή πολιτών ως μέλη του συλλόγου. (θέσπιση ετήσιας συνδρομής μέλους).

Φίλες και Φίλοι
    Σήμερα το σωματείο μας είναι ΚΑΘΑΡΟ από πάσης φύσεως φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζοντας την ιστορία του ένδοξου Απόλλωνα, της ομάδας που τίμησε όσο κανένας άλλος τοπικός σύλλογος ή φορέας την πόλη μας. Με νέα φιλοσοφία και νοοτροπία στον τρόπο διοίκησης του συλλόγου, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την τοπική κοινωνία αλλά και όσους αγαπάνε την ιστορική μας ομάδα να συμμετάσχουν ενεργά με την εγγραφή τους ως μέλη του συλλόγου. Λειτουργώντας πλέον την ομάδα σε λαϊκή βάση, καλούμε όλους του Απολλωνιστές με την ετήσια συνδρομή, να γίνουν μέλη του, αποκτώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα του λόγου και της ενεργής συμμετοχής στις δραστηριότητες του συλλόγου.
    Η ομάδα μας φέτος αγωνιστικά βρίσκετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας και εφόσον όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, του χρόνου θα αγωνίζεται στην δύσκολη κατηγορία της Α1 της Ε.Π.Σ. Πέλλας.
    Παράλληλα η ομάδα μας λειτουργεί παιδικό τμήμα, που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πέλλας καθώς και 4 τμήματα, μπαμπίνο, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό με 60 και πλέον παιδιά, που συμμετέχουν σε πρωτάθλημα αντίστοιχων τμημάτων ομάδων της Ημαθίας & της Πέλλας. Αυτά τα παιδιά μας υπόσχονται τις νέες διακρίσεις και το λαμπρό μέλλον του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
    Με σύνθημα όλοι μαζί για έναν Απόλλωνα και πάλι δυνατό, ξαναγράφουμε ιστορία !.

Για τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ του ΚΑΜΠΟΥ... και της καρδιάς μας !!!

Με τιμή το Δ.Σ. του
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου