Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα γραφεία της ομάδας όπου συζήτησε μία σειρά σημαντικών θεμάτων για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Μετά την συνένωση των δύο ομάδων ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ Κρύας Βρύσης έγινε η κατανομή των θέσεων στο νέο Δ.Σ. το οποίο θα οδηγήσει τον ιστορικό Απόλλωνα στην νέα εποχή του. Η σύνθεση του νέου 15 μελές Δ.Σ. του συλλόγου έχει ως εξής:..


 
1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΛΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ): ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3. Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
5. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
6. ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7. ΤΑΜΙΑΣ: ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ
8. ΕΦΟΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
9. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΜΕΛΟΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ): ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
11. ΜΕΛΟΣ: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
12. ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
13. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
14. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΜΗΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
15. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.: ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΣΕΡΑΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Κρύας Βρύσης στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ έγινε επικοινωνία με νομικούς συμβούλους και αποφασίστηκε ομόφωνα άμεσα (με την έναρξη του πρωταθλήματος στα μέσα Σεπτεμβρίου) να κατατεθεί μεσω δικηγόρου στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών τροποποίηση του καταστατικού της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Κρύας Βρύσης με την οποία η ομάδα μετονομάζεται σε Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Κρύας Βρύσης με επίσημα χρώματα το ΒΥΣΣΙΝΙ & το ΜΑΥΡΟ και έμβλημα τον ιστορικό Απόλλωνα.
 
Επίσης αποφασίστηκε η δημιουργία ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕΛΩΝ με προσωπική καρτέλα των στοιχείων του κάθε μέλους και καταχώρηση στα βιβλία του συλλόγου καταβάλλοντας έκαστος μηνιαία συνδρομή τριών κατηγοριών: 5, 10 & 20 ευρώ. Με την πρωτοβουλία αυτή στόχος της διοίκησης είναι ο σύλλογος να γίνει υπόθεση όλων των φιλάθλων της πόλης, λειτουργώντας από δω και πέρα σε λαϊκή βάση και όχι αποκλειστικά στην οικονομική στήριξη λίγων ανθρώπων. Τα μέλη αυτά θα έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα και λόγο στα πεπραγμένα του συλλόγου καθώς και συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του. Η διαφάνεια, το νοικοκύρεμα και η δημιουργία μιας ομάδας που θ΄ ανήκει σε όλους τους φιλάθλους της πόλης μας είναι τα κεντρικά μηνύματα για τη νέα διοίκηση.
 
Σύντομα θα ξεκινήσει καμπάνια προβολής του σχεδίου αναγέννησης του ιστορικού μας ΑΠΟΛΛΩΝΑ με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλαθλους για ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά της ομάδας, με την εγγραφή τους ως μέλη του συλλόγου και κεντρικό σύνθημα: Αγαπάς τον Απόλλωνα  γίνε μέλος! Επίσης έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό τα Εισιτήρια Διαρκείας στην προσιτή τιμή των 10 ευρώ.
 
Αυτές τις μέρες θ΄ ανέβει στο διαδίκτυο και το site του Απόλλωνα, μία πρωτοβουλία που υλοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μέσα από την οποία θα έχει την δυνατότητα ο καθένας να γνωρίσει διάφορα χρήσιμα στοιχεία για το σύλλογο, (ιστορία, Δ.Σ. αγωνιστικά τμήματα, χρήσιμες πληροφορίες κ.α.) να πληροφορηθεί για τις δραστηριότητές του συλλόγου, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να διαφημιστούν στο site και επιχειρήσεις της περιοχής μας.
 
Παράλληλα αποφασίστηκε ομόφωνα η λειτουργία δωρεάν ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στην οποία μπορούν να εγγραφούν παιδιά απ΄ όλο τον πρώην ΔΗΜΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ λειτουργώντας τμήματα, babino, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδικά, Παιδικά τα οποία και θα συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πέλλας
 
Στο τεχνικό τημ της ομάδας ορίστηκε προπονητής της πρώτης ομάδας ο Τσάτσης Γεώργιος ενώ προπονητής της σχολής ποδοσφαίρου θα είναι ο Σταυριανίδης Βασίλης. Όλοι τους είναι τοπικοί συμπολίτες μας με πτυχίο γυμναστή και ειδικότητα το ποδόσφαιρο. 

Ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ θα είναι ο επί σειρά ετών γυμναστής και προπονητής του Απόλλωνα Σεραίδης Πέτρος και ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και επί σειρά ετών ειδικός στην ανεύρεση και ανάδειξη ταλέντων Τηλκερίδης Σάββας.
 
Στον αγωνιστικό τομέα της ομάδας ολοκληρώνεται τις επόμενες όλες οι μεταγράφικες κινήσεις της ομάδας. 

Μετά την παραμονή όλου του έμψυχου υλικού που διέθετε η Ακαδημία κατά την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο, η ομάδα ενισχύθηκε με τις παρακάτω μεταγραφές: Παπαδημητρίου Χαράλαμπος μέσος, Θεοδωρίδης Γιάννης επιθετικός, Κουγιουμτζίδης Κων/νος αμυντικός, Ευθυμιάδης Ανδρέας μέσος, Γιάγκος Δημήτρης επιθετικός, Τάχος Νίκος αμυντικός όλοι από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Ουγγρίνη Δημήτρη επιθετικός από τον Ηρακλή Αγ. Λουκά, Παρλακίδης Κυριάκος τερματοφύλακας από τον Αλμωπό Αριδαίας, Τελιανίδης Νικόλαος αμυντικός από την Π.Α.Ε. Ακρολίμνης, Τσάτσης Γιώργος επιθετικός από τον Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων, επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη οι έμπειροι: Χαντούρης Στέλιος επιθετικός από τη Νάουσα, Παπαδόπουλος Στέφανος αμυντικός από την Πολίχνη, Σταυριανίδης Βασίλης μέσος από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, Γεωργιάδης Αλέξης επιθετικός από τον Μ. Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου, Μπαλτζίδης Δημήτρης τερματοφύλακας από τον Άρη Θεσσαλονίκης.
 

2 σχόλια: