Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Σήμερα οριστικοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή του ΒΑΣΙΛΗ ΝΗΡΑ στην ομάδα μας. Μια μεγάλη μεταγραφή όπου ανεβαζει το επίπεδο της ομάδος μας . Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΗΡΑΣ γεννήθηκε στΙς 8-4-1977 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 στην ομαδα του ΠΥΡΡΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ . Το 1994 εως το 1998 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ . Το 1998 εως το 2002 αγωνιζόταν με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ στα μεγάλα εθνικά σαλόνια . Το 2002 και για ενα χρόνο αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ ΑΒΕΡΩΦ και το 2003 επέστρεψε στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ μέχρι το 2007, εκείνη την χρονιά και για τα επόμενα 2 χρονια αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , το  2009 αγωνίστηκε στην ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ και το 2010 στην ομάδα του ΝΕΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ. Η μεγάλη του εμπειρία θα βοηθήσει σε αυτήν την νέα προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας  , όπου μαζί με την άλλη μεγάλη επιστροφή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΝΤΟΥΡΗ  στο δυναμικό της  ομάδος θα δώσουν ώθηση και δύναμη στους νεαρούς αθλητές μας.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΠΛΑΝΟ . ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ , ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ , ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ , ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ , ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΗΡΑ , ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ κ. ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗ (ντανης) . ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή