Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

4 ΣΤΑ 4 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΕ ΜΕ 4-1 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ  ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ .ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΦΑΣΗ . ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΟ 58' ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΗΡΑ Β. ΚΑΙ ΛΑΘΑΣΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΟ 64' ΛΕΠΤΟ Ο ΤΣΑΤΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΙΛΑΣΗ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ . ΣΤΟ 72' ΛΕΠΤΟ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ . ΣΤΟ 82' ΛΕΠΤΟ Ο ΤΣΑΤΣΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΤΟ ΣΟΥΤ Ο ΝΗΡΑΣ Β. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3-1. ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΤΣΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΟ 2ο ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 4-1 . Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ-ΣΚΟΥΛΗΣ-ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ .
ΑΠΟΛΛΩΝ ( ΣΕΡΑΙΔΗΣ ) : ΜΠΑΛΤΖΙΔΗΣ -ΝΗΡΑΣ Ν. - ΤΖΙΜΑΣ ( 46' ΤΣΑΤΣΗΣ)- ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ - ΣΚΙΑΛΣΗ - ΧΑΝΤΟΥΡΗΣ ( 70' ΖΙΩΓΑΣ ) - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ( 46' ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ) - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΝΗΡΑΣ Β.
ΕΣΩΒΑΛΤΑ ( ΓΑΛΑΝΗΣ ) : ΓΑΛΑΝΗΣ - ΚΟΡΝΙΣΟΛΗΣ - ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Β. - ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΔΑΛΛΑΣ - ΜΑΤΙΑΝΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γ. - ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Μ. - ΚΩΣΤΙΚΑΣ - ΓΚΕΛΟΣ Σ. ( 63' ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤ.) - ΤΣΑΚΙΡΗΣ .
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου