Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το τρένο δεν σταματά πουθενά ... 9 στα 9 και συνεχίζουμε


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ  – ΑΠΟΛΛΩΝ 1970 3 – 1

Ήταν πραγματικά ένα τοπικό ντέρμπι.

    Μπορεί η μία ομάδα να βρίσκετε στην κορυφή του πρωταθλήματος και η άλλη στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα, όμως πάντοτε ένα τοπικό ντέρμπι έχει το δικό του ενδιαφέρον και τις ιδιαιτερότητες. Δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτά τα χαρακτηριστικά ούτε και το προχθεσινό παιχνίδι στην Κρύα Βρύση. Το ενθαρρυντικό στοιχείο από τον προχθεσινό αγώνα ήταν το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον που απέκτησε και πάλι η πόλη μας μετά από καιρό ατονίας και αδιαφορίας που είχε επέλθει στην πόλη μας βλέποντας τις δύο ομάδες μας να αγωνίζονται μέσα σε φιλικά και αθλητικά πλαίσια για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τον αγώνα παρακολούθησαν γύρω στους 200 φιλάθλους οι οποίοι υποστήριξαν και τις δύο ομάδες ! Ο Απόλλων σαφώς που ουσιαστικός και αποτελεσματικός στις τελικές του προσπάθειες χωρίς όμως να πιάσει, σπουδαία απόδοση κέρδισε το παιχνίδι συνεχίζοντας την πορεία του στην κορυφή κατακτώντας την 9η συνεχή νίκη του. Ο Απόλλων 1970 έδειξε ένα πρόσωπο αρκετά καλό, αγωνιστικό με πάθος, που μάλλον τον αδικεί η τελευταία βαθμολογική θέση. Η απουσία όμως εναλλακτικών αγωνιστικά λύσεων σε συνδυασμό και με τις πρόσφατες βαριές τιμωρίες βασικών ποδοσφαιριστών του, έδειξε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του για τον απεγκλωβισμό από τις τελευταίες θέσεις με όσες δυνάμεις διαθέτει. Στα αρνητικά του αγώνα για τους πρωτοπόρους ήταν οι πολλές απώλειες ποδοσφαιριστών αφού και οι τρεις αλλαγές του έγιναν λόγο τραυματισμών.
    Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες μαζεμένες με εναλλαγή των λιγοστών φάσεων μπροστά και στις δύο εστίες. Ο γηπεδούχος Απόλλωνας κατάφερε όμως να ανοίξει το σκορ και αυτό να τον βοηθήσει να αποβάλει μεγάλο βάρος του άγχους που αποκτούσε όσο περνούσε ο χρόνος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος μπήκε και πάλι δυνατά κατάφερε να διπλασιάσει το σκορ και εκεί κάπου η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε τις ελπίδες του, μέχρι την στιγμή που μείωσε το σκορ για να αναπτερωθούν και πάλι, να ξανά πιέσει την εστία του Παρλακίδη ενώ ο γηπεδούχος προσπάθησε να κρατείσαι το σκορ υπέρ του μένωντας μάλιστα και με 10 παίκτες στον υπόλοιπο χρονικό διάστημα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
8ο ο Αδαμόπουλος θα βγάλει σέντρα για τον Παπαδόπουλο Σ. η κεφαλιά του οποίου θα φύγει ελάχιστα άουτ.
22ο ο Κων/νίδης Θ. θα βγάλει σέντρα παράλληλα με την εστία του Παρλακίδη αλλά δεν θα βρεθεί κανένας συμπαίκτης του στην πορεία της για να την προωθήσει προς την εστία του Παρλακίδη.
23ο ο Δέλλιος θα εκτελέσει απευθείας φάουλ για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Παρλακίδης.
36ο ο Γεωργιάδης θα φύγει στην αντεπίθεση και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ σε 1 – 0.
45ο ο Ευθυμιάδης θα κάνει φάουλ στον Εμερτζίδη με τον παίκτη του Απόλλωνα 1970 (άθελά του) πέφτωντας κάτω να χτυπάει με την άκρη του ποδιού του τον Ευθυμιάδη στην μύτη προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό με αιμορραγία διακομίζοντας στο νοσοκομείο τον αμυντικό του Απόλλωνα.
60οο Σταυριανίδης θα βγει στην αντεπίθεση βγάζοντας πολύ ωραία πάσα στον κενό χώρο για τον Παπαδόπουλο Σ. ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ από πλάγια θέση θα σημειώσει το 2 – 0.
62ο Στον χώρο του κέντρου ο Τσαλικίδης θα κάνει φάουλ αναγκάζοντας τον διαιτητή να του δείξει την κίτρινη κάρτα που έμελλε να είναι η δεύτερη αποβάλλοντας τον με κόκκινη και αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
71ο Σε μία φάση στο κέντρο του γηπέδου ο Σκιάλσι θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο με σοβαρό τραυματισμό (του γύρισε ο αστράγαλος) αναγκάζοντας την ομάδα να κάνει την τρίτη αναγκαστική αλλαγή.
75ο Σε μία στιγμή αδράνειας στην άμυνα των γηπεδούχων ο 14 χρονος Αλμπάνης θα βρει την ευκαιρίας και με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή θα μειώσει σε 2 – 1.
88ο ο Ουγγρίνης θα φύγει στην αντεπίθεση αναγκάζοντας τον Σκαπέρδα να βγει από την περιοχή του ανατρέποντας τον λίγο έξω από την περιοχή αποβάλλοντας τον τερματοφύλακα του Απόλλων 1970 με κόκκινη κάρτα.
Για τα υπολειπόμενα λεπτά ανέλαβε χρέη τερματοφύλακα ο Εμερτζίδης Σ.
94ο ο  Ουγγρίνης θα φύγει και πάλι μόνος του στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το τελικό 3 – 1.
Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη Σπύρο  με επόπτες τους κ.κ. Βέλκο Γεώργιο και  Κουπαράνη Μαρία ήταν καλή.
ΑΠΟΛΛΩΝ (ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης (46ο λ.τ. Σταυριανίδης), Πετρίδης, Τσαλικίδης, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Σκιάλσι (72ο λ.τ. Τσάτσης), Βεζυριανόπουλος, Νήρας Β. (35ο λ.τ. Ουγγρίνης), Γεωργιάδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1970 (ΜΑΥΡΙΔΗΣ Ε.): Σκαπέρδας, Τογρουζίδης, Φανιάδης Σ., Ντίμο, Σμιτ (67ο Μωυσίδης), Κων/νίδης Θ. (83ο Εμερτζίδης Χ.), Κων/νίδης Η., Εμερτζίδης Σ., Δέλλιος, Δίσιος (68ο Αλμπάνης), Νήρας Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου