Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. – Μ. ΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ 8 – 1



Με το εντυπωσιακό 8 – 1 η ομάδα του Απόλλωνα συνέχίζει την αήττητη πορεία του στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας, παρ΄όλες τις απουσίες και το σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα Παρλακίδη. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια με απλό παίκτη της ομάδας, ενώ ήδη η διοίκηση του συλλόγου κινείται στην κατεύθυνση απόκτησης τερματοφύλακα για να δοθεί λύση στο πρόβλημα μέχρι την επιστροφή του Παρλακίδη.
Εντούτοις δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία στο παιχνίδι της η ομάδα της Κρύας Βρύσης απέναντι στην ομάδα της Παραλίμνης που το μεγάλο σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αγωνιστική κατάσταση του συλλόγου αφού είχε και αυτή αρκετές απουσίες (τραυματισμοί, μαθητές, φοιτητές κ.α.).
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται από πολύ νωρίς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ διευρύνθηκε αφού εγκαταλείφθηκαν οι δυνάμεις των φιλοξενουμένων σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων.
4ο ο Παπαδόπουλος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με δυνατό ευθύβολο σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά κλειστή γωνία του Ντελιογλανίδη.
5ο ο Σκιάλσι θα μπει στην μεγάλη περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ θα διπλασιάσει το σκορ σε 2 – 0.
12ο Συγχύσει μέσα στην μικρή περιοχή του Απόλλωνα, θα δώσει την ευκαιρία στον Μουρατίδη Π. με κοντινό πλασέ να μειώσει σε 2 – 1.
14ο ο Νούρης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
24ο θα γινει βαθιά μπαλιά για τον Βεζυριανόπουλο με τον τερματοφύλακα της Παραλίμνης να πιάνει αέρα στην προσπάθεια να αποκρούσει ενώ στην συνέχεια με υπερένταση, αμυντικός θα προλάβει προ του Βεζυριανόπουλου να διώξει την μπάλα κόρνερ, σώζοντας την κενή πλέον εστία της ομάδας του.
34ο ο Σκιάλσι θα βγάλει πάσα στον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία σημειώνοντας το 3 – 1.
47ο ο Γεωργιάδης θα βρεθεί μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι.
51ο ο Βεζυριανόπουλο θα πραγματοποίηση επέλαση μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον τερματοφύλακα να παραπλανείτε από την κίνηση του Βεζυριανόπουλου πέφτοντας δεξιά και την μπάλα να την στέλνει με πλασέ στην αριστερή πλευρά της κενής εστίας, διαμορφώνοντας το 4 – 1.
57ο Ωραίος συνδυασμός Σκιάλσι – Παπαδόπουλου με τον τελευταίο να σουτάρει ψηλοκρεμαστά την μπάλα καταλήγοντας στα δίχτυα και κάνοντας το 5 – 1.
64ο πάσα του Σκιάλσι στον Γεωριάδη και αυτός από δεξιά με πλασέ έκανε το 6 – 1.
72ο ο Ουγγρίνης πήρε την μπάλα από τ΄ αριστερά, πέρασε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το 7 – 1.
83ο ο Γεωργιάδης θα φύγει μόνος του στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα προσπαθήσει να ΄΄κρεμάσει΄΄ τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.
87ο ο Γκόλφος από κοντά θα πλασάρει αλλά ο Πουρσανίδης θα διώξει με τα χέρια σε κόρνερ.
88ο  Από εκτέλεση κόρνερ, με τον Παπαδόπουλο Αβ. να σουτάρει από κοντά αλλά και πάλι ο Πουρσανίδης, αυτή την φορά με τα πόδια, θα διώξει την μπάλα σωτήρια.
90ο θα φύγει στην αντεπίθεση ο Γεωργιάδης και λίγο έξω από την περιοχή θα πιεστεί χάνοντας την μπάλα και ενώ είχε βγει από την εστία του ο Ντελιογλανίδης, με τον Ουγγρίνη που ακολουθούσε να κερδίζει την μπάλα και πλέον σε κενή εστία με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 8 – 1.
Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη με επόπτες τους Τριανταφυλλίδη και Κουπαράνη χωρίς προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Πουρσανίδης, Νήρας Ν.(67ο Αγαθαγγέλου), Ευθυμιάδης, Σταυριανίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι, Βεζυριανόπουλος (57ο Ουγγρίνης), Τελλιανίδης, Παπαδόπουλος (59ο Αδαμόπουλος), Νήρας Β., Γεωργιάδης.
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ (ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ): Ντελιογλανίδης, Μουρατίδης Π., Μεταξάς, Μηνασίδης, Λαμπρόπουλος, Νούρης, Χ΄΄παρασίδης, Καρύπογλου, Μουρατίδης Π., Παπαδόπουλος Αβ., Μακρίδης (65ο Γκόλφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου