Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ............


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. 1 – 1

Ψυχρολουσία ήταν για τον Απόλλωνα η απρόσμενη ισοπαλία που έφερε μέσα στον Πενταπλάτανο με τον τοπικό Φίλιππο την περασμένη Τετάρτη. Η αστάθεια στην απόδοση της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές έχει προβληματίσει τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Νήρα.
   Στο προχθεσινό παιχνίδι ο Απόλλωνας δεν ήταν άσχημος σε γενικές γραμμές αφού είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει τέρματα άλλα ήταν εμφανής η μη σοβαρότητα στο παιχνίδι της ομάδας υποτιμώντας τις δυνατότητες του αντιπάλου. Οι γηπεδούχοι παίζοντας με τον Απόλλωνα δεν είχαν να χάσουν τίποτα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα και έτσι προσπάθησαν για το καλύτερο καταφέρνοντας να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχασαν και πέναλτι.
15ο ο Βάλναρης θα συνεννοηθεί λάθος με αμυντικό του δίνοντας την ευκαιρία στον Βεζυριανόπουλο με δυνατό διαγώνιο σουτ.
21ο ο Γεωργιάδης θα βγάλει ωραία πάσα για τον Παπαδόπουλο Σ. ο οποίος ενώ θα μπορούσε να προωθηθεί και άλλο, έκανε σουτ στέλνοντας την  μπάλα άουτ.
26ο η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του Τελιανίδη καταλογίζοντας αμέσως το πέναλτι ο διαιτητής. Το εκτέλεσε ο Καρράς Σ. στέλνοντας την μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
49ο ο Ραμπούσης Σ. θα σουτάρει στέλλοντας την μπάλα λίγο άουτ.
58ο ο Γεωργιάδης θα βγει τε τα τετ με τον Βάλναρη στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
75ο ο Ραμπούσης Κ. θα σουτάρει μπλοκάροντας σταθερά ο Μπαλτζίδης
77ο Λάθος συνεννόηση του Μαπλτζίδη με αμυντικό του θα δώσει την ευκαιρία στον Τίκη να ισοφαρίσει σε 1 – 1.
88ο ο Νήρας Β. θα μπει μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί από τον Βάλναρη αλλά ο διαιτητής κ Μιχαηλιδης είπε δείξει παίζεται. Η φάση αυτή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων που συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα.
Η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη Γ. με επόπτες τους κ.κ. Γεωργίου Ν. Ελευθεριάδου Δ. ελέγχεται μόνο για την φάση του πέναλτι
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ Ν.): Βάλναρης, Τσιτσούκης, Καρράς Χ., Ραμπούσης, Σιαμάτας, Ραμπούσης Σ., Μητώνας, Καρράς Σ. (93ο Τσάλμας Θ.), Τίκης Ιωσηφίδης (87ο Τσούφης), Ζλάτης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Μπαλτζίδης, Νήρας Ν., Κουγιουμτζίδης, Τσαλικίδης, Ευθυμιάδης, Σκιάλσι (66ο Χαντούρης), Τελιαννίδης, Βεζυριανόπουλος (74ο Πουρσανίδης), Παπαδόπουλος Σ., Νήρας Β., Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου