Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ........


    Όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκετε ο Απόλλωνας μετά την συντριπτική νίκη μέσα στην έδρα του συνονόματου της Ραχώνας και σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα των συνδιεκδικητών του. Ο αγώνας που πριν την διεξαγωγή του συγκαταλέγονταν στα δύσκολα παιχνίδια, κυρίως λόγο της υψηλής βαθμολογικής θέσης των γηπεδούχων, εντούτοις οι Κρυαβρυσιώτες παίζοντας σοβαρά και πολύ καλό ποδόσφαιρο, σ΄ ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους αφού βρέθηκαν να προηγούνται με 0 – 3 μόλις στο 30ο . Οι ροσονέρι του κάμπου όπως αναφέραμε και παραπανω δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα ανάγκασε όλους του παρευρισκόμενους στο γήπεδο να τους αναγνωρίσουν ως την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δίκαια οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο εάν δεν χανόντουσαν 3 – 4 ακόμα κλασικές ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι ουσιαστικά δεν πίεσαν καθόλου την εστία του Παρλακίδη.
1ο ο Παπαδόπουλος θα πιάσει μακρινό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και με υπερπροσπάθεια και δυσκολία ο Βασιλειάδης θα διώξει σε κόρνερ.
13ο ο Τσαλικίδης θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά φέροντας την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και στον Παπαδόπουλος ο οποίος με απευθείας γυριστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
14ο ο Παπαδόπουλος Σ. θα φύγει μόνος του μπροστά προσπαθόντας να περάσει την μπάλα πάνω από τον Βασιλειάδη ο οποίος όμως με την άκρη των δακτύλων του θα την ακουμπήσει, ανακόπτοντας την πορεία της για να την μπλοκάρει στην συνέχεια.
27ο ο Νήρας Β. θα κερδίσει φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και αριστερά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο συνήθης ύποπτος σε τέτοιας φάσεις Σκιάλσι στέλνοντας την μπάλα χαμηλά κάτω στην δεξιά γωνία του Βασιλειάδη διπλασιάζοντας το σκορ σε 0 – 2.
30ο ο Γεωργιάδης θα φύγει από δεξιά βγάζοντας πάσα στον Νήρας Β. και αυτός βλέποντας αριστερά να έρχεται ο Χαντούρης ολομόναχος θα τον βγάλει την πάσα στον κενό χώρο και με έναν κυριολεκτικά κεραυνό από πλάγια θέση διαμόρφωσε το 0 – 3.
58ο ο Νήρας Β. θα μπει ολομόναχος μέσα στην μεγάλη περιοχή τέ τα τετ με τον Βασιλειάδη προτιμώντας όμως να πετύχει το τέρμα ο συμπαίκτης του Γεωργιάδης ο οποίος σούταρε αλλά ανακόπτοντας την  μπάλα αμυντικός της Ραχώνας.
59ο Πολύ ωραίος συνδυασμός των Κρυαβρυσιώτών με τον Χαντούρης μέσα από την μεγάλη περιοχή με μοναδικό τακουνάκι να βγάζει πάσα στον ολομόναχο Παπαδόπουλος ο οποιος δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να σημειώσει το 0 – 4.
64ο ο Γεωργιάδης αφού πέρασε έναν αντίπαλο βρέθηκε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με αριστουργηματικό φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Βασιλειάδη σημειώνοντας το 0 – 5.
69ο τρεις παίκτες του Απόλλωνα Κρ. Βρ. θα φύγουν στην αντεπίθεση με τον Γεωργιάδη ως τελικό παραλήπτη της μπάλα να πλασάρει τον Βασιλειάδη αλλά η μπάλα χτύπησε στα πόδια του καταλήγοντας στον Νήρας Β. ο οποίος όμως από πολύ πλάγια θέση δεν μπόρεσε να την προωθήσει προς την εστία.
85ο ο Γεωργιάδης σε μία μοναδική φάση ολομόναχος με την εστία , ΄΄και όμως χάνονται και αυτά τα τέρματα΄΄.
Η διαιτησία του κ.Μιχαηλίδη με επόπτες τους κ.κ. Γεωργίου και Σινάπη άριστη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ (ΜΑΒΙΔΗΣ Ι.): Βασιλειάδης, Καραδημητρίου, Παρασχάκης, Φ., Μπινόπουλος, Ιωαννίδης (40ο Καράδαγλης), Καραταγλίδης, Κουμαντανίδης (46ο Ευθυμιάδης), Σαββίδης, Παρασχάκης Ε., Παρασχάκης Χ., Δουλγέρης (8ο λ.τ. Παπαμαρινούδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης, Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι, Βεζυριανόπουλος (68ο Τελιαννίδης), Χαντούρης (62ο Πουρσανίδης), Γεωργιάδης, Νήρας Β., Παπαδόπουλος Σ.(80ο Αδαμόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου