Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ


   Σε μία καλή προπόνηση εξελίχθηκε ο αγώνας με τον Άρη Αθύρων για τον Απόλλωνα ενόψει των δύο δύσκολων παιχνιδιών μέσα στην Ραχώνα και του αναβληθέν με τον Άρη Αμπελειών. Ο αγώνας με τα Άθυρα δεν επιδέχεται κριτικής αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη και τα τέρματα για τους γηπεδούχους διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο.
4ο από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Παπαδόπουλος με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βελίτσικου ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.
9ο ο Νήρας Β. θα βγάλει σέντρα για τον Γεωργιάδη ο οποίος θα σουτάρει με την μπάλα να φεύγει κάτω από τα πόδια του Βελίτσικου αλλά να την προλαβαίνει και να την μπλοκάρει στη συνέχεια.
11ο ο Σκιάλσι θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή όπου και ανατράπηκε ζητώντας πέναλτι οι γηπεδούχοι, με την κ. Ελευθεριάδου να έχει διαφορετική άποψη.
27ο ωραίος συνδυασμός Σκιάλσι – Νήρα Β. με τον τελευταίο να βγαίνει στον κενό χώρο μόνος του και χωρίς να δυσκολευτεί με πλασέ να κάνει το 2 – 0.
38ο ο Νήρας Β. θα βγάλει πάσα για τον Γεωργιάδη και αυτός με υποδειγματικό πλασέ θα κάνει το 3 – 0.
39ο ο Σκιάλσι από πλάγια θέση και αριστερά θα σουτάρει διαγώνια  προς την εστίας, για να βρεθεί στην πορεία της μπάλας ο Πετρίδης ο οποίος με εκπληκτικό τακουνάκι θα την στείλει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 4 – 0.
48ο ο Σκιάλσι με ωραία ατομική ενέργεια θα ανεβάσει το σκορ σε 5 – 0.
56ο ωραία πάσα του Αγαθαγγέλου στα δεξιά για τον Σκιάλσι και με μονοκόμματο σουτ ο τελευταίος θα στείλει την μπάλα στην άλλη πλευρά του Βελιτσίκου διαμορφώνοντας το σκορ σε 6 – 0.
58ο ο Γεωργιάδης θα βγάλει σέντρα από δεξιά παράλληλα με την εστία για τον Αγαθαγγέλου και ο μικρός του Απόλλωνα θα πασάρει στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από δεξί κάθετο δοκάρι του Βελιτσίκου.
60ο ο Νήρας Β. θα βγάλει  σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι όπου θα βρει τον Κουγιουμτζίδη η καρφωτή κεφαλιά του οποίου θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.
70ο ο Βεζυριανόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά για την ομάδα του με την μπάλα να φτάνει στο πρώτο δοκάρι όπου ο Σκιάλσι με αριστουργηματικό τσίμπημα της μπάλας θα την στείλει στα δίχτυα ακινητοποιώντας όλη την άμυνα των Αθύρων και κάνοντας το 7- 0 ..
Η διαιτησία της κ. Ελευθεριάδου χωρίς προβλήματα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Βεζυριανόπουλος, Ευθυμιάδης, Πετρίδης, Τσαλικίδης, Σκιάλσι, Σταυριανίδης (51ο Αγαθαγγέλου), Παπαδόπουλος(57ο Κουγιουμτζίδης), Γεωργιάδης, Νήρας Β., Πουρσανίδης.
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ: Βελίτσικος, Δελιωνάτης, Βέλκος (46ο Ιγνάτης),  Μουχτάρης, Τσάφας, Θεοχαρίδης (63ο Βελκόπουλος), Reci, Μπεκίρι, Μυλωνάς, Κούκος, Κουτρατζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου