Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ




     Ένα ημίχρονο άντεξαν οι γηπεδούχοι απέναντι στους πρωταθλητές του ομίλου δείχνοντας όμως ότι είναι έτοιμοι ενόψει του αγώνα των play out που θα δώσει για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μπαίνοντας χαλαρά στον αγώνα προηγήθηκαν μεν, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες μία εκ των οποίων μετέτρεψαν και σε τέρμα. Στο δεύτερο μέρος η εμπειρία των Κρυαβρυσιωτών τους έφερε πολύ γρήγορα μπροστά στο σκορ.
5ο ο Παπαδόπουλος Αβ. βλέποντας τον Παρλακίδη εκτός θέσης προσπάθησε να τον πλασάρει στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
8ο ο Κυργερίδης με φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
9ο ο Γεωργιάδης από αριστερά θα βγάλει πάσα στο πρώτο δοκάρι για τον Παπαδόπουλο Σ. ο οποίος σε πρώτο χρόνο θα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
19ο ο Γεωργιάδης θα βγάλει πάσα από αριστερά για τον Χαντούρη και αυτός ολομόναχος με πλασέ άνοιξε το σκορ σε 0 – 1.
20ο ο Παπαδόπουλος Αβ. στην αμέσως επόμενη φάση με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1 – 1.
46ο ο Ευθυμιάδης θα πιάσει ωραίο σουτ για να μπλοκάρει την μπάλα με τα πόδια ο Τζιώτζιος.
49ο θα γίνει φάουλ στον Νήρα Ν. ο οποίος θα αντιδικήσει με τον αντίπαλό του προκαλώντας προ στιγμήν διακοπή του αγώνα και αποτέλεσμα να δεχθούν από μία κόκκινη κάρτα οι δύο ομάδες, αποβάλλοντας η κ. Ελευθεριάδου τον Νήρα Ν. από τον Απόλλωνα και τον Χ΄παρασίδη από την Παραλίμνη.
57ο ο Παπαδόπουλος Σ. από καλή θέση και αριστερά θα πιάσει σουτ – κεραυνό στέλνοντας την μπάλα στην άλλη πλευρά στο αριστερό παραθυράκι του Τζιώτζιου κάνοντας το 1 – 2.
59ο ο Χαντούρης θα εκτελέσει φάουλ από δεξιά μέσα στην περιοχή απ΄ όπου ο Τσαλικίδης με κεφαλιά θα βγάλει πάσα στο δεξί δοκάρι για τον Παπαδόπουλο και αυτός επίσης με κεφαλιά θα διαμορφώσει το 1 – 3. Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.
63ο μετά από ωραίο συνδυασμό ο Γεωργιάδης ενώ θα μπορούσε να πλασάρει, έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του Νήρα Β. ο οποίος ολομόναχος θα χάσει μοναδική ευκαιρία να αυξήσει το σκορ
75ο ο Παπαδόπουλος θα βγάλει πάσα στον Γεωργιάδη ο οποίος με πλασέ θα κάνει το τελικό 1 – 4.
Η διαιτησία της κ.  Ελευθεριάδου χωρίς προβλήματα.
Μ. ΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ : Τζιώτζιος, Μεταξάς, Γεωργουλάκος, Μηνασίδης, Δεληλάμπου, Πανταζίδης, Ρωμανίδης, Μουρατίδης (70ο Καρύπογλου), Κυργερίδης (75ο Μακρίδης), Παπαδόπουλος Αβ. (81ο Χ΄΄παρασίδης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Αδαμόπουλος, Ευθυμιάδης, Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι (22ο λ.τ. Νήρας Ν.), Τελιαννίδης (40ο Βεζυριανόπουλος), Χαντούρης, Γεωργιάδης, Νήρας Β., Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου