Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

6 στα 6 και δεν σταματαμε ...........


Η νέα γενιά του Απόλλωνα παρουσιάζοντας ένα δείγμα από το μέλλον του πήρε σημαντική νίκη μέσα στην Αραβησσό από τον τοπικό ΠΑΟΚ, μέχρι πρότινος αήττητο και πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
Υλοποιώντας την φετινή φιλοσοφία που έχει χαραχθεί στις τάξεις του Απόλλωνα, ότι χτίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι τον νέο ΄΄ΠΡΙΓΚΙΠΑ του ΚΑΜΠΟΥ΄΄ δεν αποκλείει πλέον και τον στόχο της ανόδου στην Α1 κατηγορία έποντας και η συνέχεια! Στο προχθεσινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγώνα με την στόφα της  οργανωμένης και με ταλέντο ομάδας, που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.
Διαβασμένος ο Απόλλωνας για το συγκεκριμένο παιχνίδι γνώριζε πολύ καλά ότι οι λεπτομέρειες και τα σημεία είναι αυτά που κάνουν σε τέτοια παιχνίδια τη διαφορά για να φτάσει στους 3 πόντους. Αυτά ακριβώς έκριναν και το τελικό αποτέλεσμα Μία πετυχημένη φάση, ενώ θα μπορούσε να αυξήσει το σκορ εάν δεν στόχευε τα δοκάρια δύο φορές.
Πάντως και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι δίκαια  θα πρωταγωνιστήσουν φέτος, αφού πρόκειται για συγκροτημένες ομάδες που διαθέτουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
23ο ο Βεζυριανόπουλος από δεξιά θα βγάλει παράλληλη σέντρα με την μπάλα να περνάει μπροστά από το τέρμα της Αραβησσού αλλά ο ολομόναχος Νήρας Β. να μην την προλαβαίνει με προβολή να την προωθήσει προς τα δίχτυα
34ο οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή για να πιάσει την κεφαλιά ο Βλασίου μέσα στα καρέ του Παρλακίδη με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
39ο ο Βεζυριανόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ δίνοντας πάσα στον Σκιάλσι και αυτός θα πραγματοποιήσει σέντρα - σουτ προς την εστία όπου θα προσπαθήσει να πιάσει την κεφαλιά ο Ευθυμιάδης χωρίς όμως να την βρει και η μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
42ο ο Βλασίου από καλή θέση θα σουτάρει αποκρούοντας σωτήρια ο Παρλακίδης φτάνοντας η μπάλα στον Γκότση Δ. ο οποίος θα πλασάρει αλλά λίγο πριν φτάσει η μπάλα στην εστία ο Νήρας Ν. με προβολή θα την διώξει.
45ο + 1ο ο Νήρας θα περάσει δύο αντιπάλους του, αλλά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή θ΄ ανατραπεί. Το φάουλ θ΄ αναλάβει να το εκτελέσει ο Σκιάλσι στέλνοντας την μπάλα αριστουργηματικά να φύγει κάτω από το σώμα του Καρυπιάδη Ν. καταλήγοντας στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
48ο ο Βεζυριανοπουλος από τα δεξιά θα βγάλει σέντρα στον ολομόναχο Γεωργιάδη αλλά αυτός θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
52ο ο Γκότσης Δ. θα σουτάρει από καλή θέση αλλά και πάλι ο Παραλακίδης θα διώξει σωτήρια.
62ο ο Γκότσης Δ. θα βρεθεί μόνος του στο ύψος του πέναλτι αλλά θα καθυστέρηση στην κίνησή του χάνοντας έτσι την μπάλα και την ευκαιρία για την ομάδα του.
84ο ο Νήρας Β. από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα πιάσει γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Η διαιτησία του κ. Ροδοβίτη Γ. με επόπτες τους κ.κ. Τοπουσδώνη Χ., Πίλτση Φ. έδειξε αρκετές κίτρινες κάρτες προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες στο παιχνίδι χωρίς ν΄ αντιμετωπίσει σοβαρά ροβολήματα βγάζοντας αρκετά καλά τον αγώνα.
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ (ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Κ.): Καρυπιάδης Ν., Χατζόγλου, Τσαβαλάκογλου, Σιδέρης, Γκότσης Μ., Νικόλοφ, Καρυπιάδης Πρ., Δημητριάδης, Βλασίου (69ο Ευαγγελίδης), Πρέμτσης (46ο Μαυρογεννίδης), Γκότσης Δ.(65ο Κουτσός).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης, Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι, Τελιαννίδης (55' Σταυριανίδης), Βεζυριανόπουλος, Παπαδόπουλος, 
Νήρας Β., Γεωργιάδης( 70' Τσάτσης).

1 σχόλιο:

  1. πΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...ΑΝΤΙ ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΩ ΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή