Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 7 ΣΤΑ 7



Με την 7η νίκη σε 7 παιχνίδια συνέχισε την όμορφη φετινή του πορεία ο Απόλλωνας κερδίζοντας με το ευρύ σκορ 6 – 0 την αδύναμη ομάδα του Ριζού. Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους να ανοίξουν το σκορ γρήγορα. Παρ΄όλο αυτά υπήρχαν πολλές ευκαιρίες καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ ήταν μία καλή ευκαιρία για τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Σεραίδη να δώσει  χρόνο συμμετοχής και σε νεώτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ένα ενθαρρυντικό στοιχείο που διακρίναμε για μία ακόμη Κυριακή στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου ήταν η παρουσία φιλάθλων του Απόλλωνα που είχαν να πατήσουν στο γήπεδο αρκετά χρόνια, από τότε που γνώριζαν μεγάλες ιστορικές στιγμές στο παρελθόν με την αγαπημένη τους ομάδα σε Εθνικές κατηγορίες. Σήμερα βλέποντας να ξαναγεννιέται ο Απόλλωνας δίνοντας ελπίδα ότι πολύ σύντομα το όνομα της ομάδας θα πρωταγωνιστήσει και πάλι σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αναγνωρίζουν ότι γίνεται πραγματικά σοβαρή και φιλότιμη προσπάθεια από την νέα διοίκηση τους προπονητές και τους παίκτες του συλλόγου.
Να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε στο γήπεδο και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν. Πέλλας Άλκης Νουσηκύρου ο οποίος είχε την ευκαιρία να τα πει για λίγο με τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
6ο ο Σκιάλσι εκτελώντας φάουλ που κέρδισε η ομάδα του θα πασάρει στον Νήρα Β. δίνοντας ο τελευταίος με μία την πάσα δίπλα στον αμαρκάριστο Παπαδόπουλο Σ. το πλασέ του οποίου θα φύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
10ο ο Ταρπάνης Κ. θα εκτελέσει απευθείας  φάουλ διώχνοντας σωτήρια ο Παρλακίδης σε κόρνερ.
14ο ο Πουρσανίδης θα δώσει πάσα στον Γεωργιάδη και αυτός με μία στον Νήρα Β. ο οποίος θα κοντρολάρει και θα σουτάρει απευθείας στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
16ο ο Νήρας Β. από τ΄ αριστερά θα βγάλει πάσα για τον Γεωργιάδη ο οποίος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ άνοιξε το σκορ σε 1 – 0.
19ο ο Γεωργιάδης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα προς την εστίας αλλά ο Χ΄΄δημητριάδης με κεφαλιά θα διώξει σωτήρια.
44ο ο Γεωργιάδης θα πιάσει σουτ για ν΄ αποκρούσει ο Τουρατζίδης επαναφέροντας την μπάλα στον Νήρα Β. ο οποίος με σουτ σημείωσε το 2 – 0. Στην φάση αυτή τραυματίσθηκε ο τερματοφύλακας του Ριζού ο οποίος και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
50ο ο Παπαδόπουλος Σ. θα βγάλει πάσα στον Γεωργιάδη ο οποίος από τα δεξιά με γρήγορη αντεπίθεση θα φτάσει μέσα στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα σημειώσει το 3 – 0.
51ο πάσα – σέντρα του Γεωργιάδη στον Παπαδόπουλο Σ. του οποίου το πλασέ αρχικά θα αποκρουστεί από τον τερματοφύλακα αλλά στην επαναφορά την μπάλας στον ίδιο παίκτη και πάλι με πλασέ σημείωσε το 4 – 0.
55ο από αριστερά και πλάγια στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Ευθυμιάδης με δυνατό διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην ρίζα της καθέτου δοκού.
63ο ο Σταυριανίδης θα βγάλει ωραία μακρινή σέντρα στα δεξιά για τον Αδαμόπουλο ο οποίος θα προωθηθεί μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από τον τερματοφύλακα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 5 – 0.
76ο ο Αδαμόπουλος θα βγάλει παράλληλη σέντρα με την εστία για τον Γεωργιάδη ο οποίος με πλασέ θα σημειώσει το τελικό 6 – 0 πετυχαίνοντας και το πρώτο προσωπικού του χα τρικ.
87ο ο Βεζυριανόπουλος θα βρεθεί μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά θα σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα.
Η διαιτησία των κ.κ. Βάμβακά Φ., Βαμβακά Κ., Χ΄ γιάννης Γ. χωρίς προβλήματα.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΑΠΟΛΛΩΝ) ΚΡ.ΒΡ.(ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης, Κουγιουμτζίδης, Σταυριανίδης (66ο Παπαδημητρίου), Σκιάλσι (52ο Αγαθαγγέλου), Πουρσανίδης (46Ο Αδαμόπουλος), Βεζυριανόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Νήρας Β., Γεωργιάδης.
ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ (ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΜ.): Τουρατζίδης (46ο λ.τ. Σεμερτζίδης), Χαρατσίδης, Χ΄΄δημητριάδης, Σελίδης, Ισλαμίδης (27ο Παπαδόπουλος), Μουχτάρης Σ. , Σύρμαλης, Τσενεκλίδης, Ταρπανης Ι., Ταρπανης Κ. Κατσαμάγκας (56ο Μουχτάρης Γ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου