Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ........................


ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 2 – 7



Με νέο προπονητή – παίκτη τον Βασίλη Νήρα συνεχίζει ο Απόλλωνας


  
     Αναλαμβάνοντας την περασμένη Πέμπτη ως πρώτος προπονητής του Απόλλωνα ο έμπειρος παίκτης της ομάδας Βασίλης Νήρας, κατέκτησε την πρώτη του νίκη εκτελώντας χρέη προπονητή και μάλιστα με το ευρύ σκορ 2 – 7 μέσα στο Αχλαδοχώρι. Συνεχίζοντας την καλή φετινή του πορεία χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πρωταρχικό στόχο την δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον, ο Απόλλωνας πέτυχε την 10η συνεχόμενη νίκη του παρ΄ όλο που όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αχλαδοχωριου κατά το πρώτο ημίωρο σίγουρα θα μπερδεύτηκαν εάν δεν αναγνώριζαν τις ομάδες από τις φανέλες τους! Και αυτό γιατί οι ροσονέρι έκαναν το χειρότερο ξεκίνημα στα μέχρι σήμερα παιχνίδια τους φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χάνουν και με 1 – 0.
Αυτό συνέβη κυρίως γιατί υπήρχε πρόβλημα στον έλεγχο του κέντρου για τους φιλοξενουμενους, αλλά και με τους γηπεδούχους να πιστεύουν βλέποντας τους αντιπάλους του να κάνουν συνεχόμενα λάθη, ότι μπορούν να πετύχουν το…θαύμα. Όλα αυτά όμως μέχρι το 32ο όταν πλέον άρχισε η επιθετική μηχανή του Απόλλωνα να δημιουργεί και να σημειώνει τα τέρματα με υποδειγματική συνεργασία και ομαδικότητα απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Απόλλωνας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες λόγο τραυματισμών και καρτών, ενώ το ντεμπούτο του στην ομάδα έκανε ένας ακόμα παλιός παίκτης με μεγάλη προσφορά στην ομάδα ο Αντώνης Νήρας,  ενώ επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και ο τρίτος έμπειρος της ομάδας ο Στέλιος Χαντούρης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
2Ο Ο Χαντούρης με σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
4ο ο Χατζής Α θα βγάλει σέντρα από δεξιά και πριν φτάσει η μπάλα στον αμαρκάριστο Κοπάτση μπλόκαρε την μπάλα ο Παρλακίδης.
9ο Η ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους. Ο Χατζής Α. θα βγάλει την σέντρα και ο Κοπάτσης με κεφαλιά θ΄ ανοίξει το σκορ.
10ο ο Δαγδούνης λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με ωραίο δυνατό σουτ θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον Παρλακίδη αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι.
26ο ο Καλιοντζής από την δεξιά πλευρά και αρκετά μακριά από την εστία θα πιάσει σέντρα σουτ για να στείλει την μπάλα ΝΑ χτυπήσει στην συμβολή των δοκών.
32ο ο Βεζυριανόπουλος από δεξιά θα βγάλει ωραία σέντρα για τον Χαντούρη και αυτός με απευθείας μονοκόμματο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.
33ο ο Παπαδόπουλος θα πάρει την μπάλα από τ΄ αριστερά θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή βγάζοντας πάσα στον Γεωργιάδη και ο τελευταίος με πλασέ θα κάνει το 1 – 2.
40ο ο Χαντούρης από μακρινή θέση και αριστερά θα εκτελέσει απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φωτιάδη.
46ο ο Χαντούρης έφυγε από αριστερά περνώντας δύο αντιπάλους του και με ωραίο κοντινό πλασέ θα ξεγελάσει τον Φωτιάδη στέλνοντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του σημειώνοντας το 1 – 3.
63ο μέσα στην περιοχή ο Γεωργιάδης θα δώσει πάσα δίπλα του στον Παπαδόπουλο και αυτός με πλασέ σημείωσε το 1 – 4.
70ο ο Γεωργιάδης θα περάσει ωραία πάσα στον κενό χώρο για τον Παπαδόπουλο και αυτός χωρίς να δυσκολευτεί με πλασέ σημείωσε το 1 – 5
72ο ο Νήρας Α. θα βγάλει μακρινή πάσα ακριβείας πάνω από την άμυνα του Αχλαδωχωρίου για τον Παπαδόπουλο και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα πάνω από τον εξελθόντα Φωτιάδη κάνοντας το 1 – 6.
77ο ο Γεωργιάδης για μία ακόμη φορά θα βγάλει πάσα από δεξιά στον 16χρονο Αγαθαγγέλου ο οποίος με κοντινό πλασέ θα πετύχει το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα του Απόλλωνα κάνοντας το σκορ σε 1 – 7.
89ο ο Αλεξιάδης για τους γηπεδούχους με πλασέ σημείωσε το τελικό 2 – 7.

    Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σιδηρόπουλος Κ. με επόπτες τους κ.κ. Σίπκα Ι. και Μήτρου Σ. χωρίς προβλήματα.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ (ΠΕΓΙΟΣ Σ.): Φωτιάδης, Χαντζίκης, Καλλιοντζής, Χατζής Α., Χατζής Α., Δαγδούνης, Κοπάτσης, Αλεξιάδης, Παλιός, Μπόλλας, Πέγιος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Αδαμόπουλος, Σταυριανίδης (75ο Αγαθαγγέλου), Κουγιουμτζίδης, Τελιαννίδης, Χαντουρης ( 71ο Πετρίδης), Βεζυριανόπουλος (66ο Νήρας Α.), Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος Σ., Γεωργιάδης.
  

1 σχόλιο: