Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ ......

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 4 – 1






Τυπικά ήταν ένα ντέρμπι του  πρώην δήμου Κρύας Βρύσης , που ξεκίνησε με μία έκπληξη , να προηγηθεί ο φιλοξενούμενος Φίλιππος που τις τελευταίες αγωνιστικές εμφανίζεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με θετικά αποτελέσματα.Σε αυτό βοήθησε βέβαια και η κακή εμφάνιση των γηπεδούχων τουλάχιστον για το πρώτο ημίωρο του Α΄ ημιχρόνου , αυτό είναι ένα φαινόμενο που φαίνετε να γίνετε συνήθεια για την ομάδα μας.
Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι αναγκαίο να καταλάβουν, ότι ανεξάρτητα από τα σερί θετικά αποτελέσματα της ομάδας, μία ομάδα θεωρείται μεγάλη και την σέβονται όλοι οι αντίπαλοί της όταν παίζει σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτό πρέπει να κάνουν και οι παίκτες της ομάδας μας που συν τις άλλης πρέπει ν΄ αποδείξουν στο φίλαθλο κόσμο της Κρύας Βρύσης ότι αξίζει να γυρίσει και να έρθει στο γήπεδο για να τους δει γιατί έχουν να δείξουν κάτι διαφορετικό, ένα αξιόλογο σύνολο που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο φορώντας μία ιστορική φανέλα, και φιλοδοξούν να ξαναγίνουν ο μεγάλος ΑΠΟΛΛΩΝ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
13ο Ο Γιόφτσης επιτίθεται από την δεξιά πλευρά και βρίσκεται αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή, απ΄ όπου θα πιάσει ένα δυνατό ευθύβολο σουτ αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Παρλακίδη στέλνοντας την μπάλα από πάνω του, καθώς είχε βγει από την εστία του, καταλήγοντας η μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1. Πραγματικά ήταν ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση τέρμα.
29ο Σε μια ανύποπτη φάση αρχικά ανάμεσα στον Παρλακίδη και τον Μήτσκα θα δημιουργηθεί αδικαιολόγητη γενικευμένη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα ο Κριβάσης να δεχτεί δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα αποβάλλοντας τον από το παιχνίδι ο κ. Μιχαηλίδης για εξύβριση αντιπάλου. 
Η στιγμή αυτή πραγματικά ήταν η αιτία για να ξεφύγει λίγο η κατάσταση τόσο στον αγωνιστίκο χώρο , όσο και στην κερκίδα .
44ο ο Γιόφτσης θα εκτελέσει φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Παραλκίδη να αποκρούει προ στιγμήν και τον Σταυρίδη που βρισκόταν κοντά του να χάνει καλή ευκαιρία για να πλασάρει προς την εστία του Απόλλωνα.
45ο ο Παπαδόπουλος από αριστερά και  αρκετά πλάγια θα βγάλει σέντρα σουτ προς την εστία του Σταυρίδη Δ. ο οποίος θα διώξει με δυσκολία στρώνοντας όμως την μπάλα στον Βεζυριανόπουλο που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι που χωρίς να δυσκολευτεί με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1.
49ο ο Σκιάλσι έβγαλε ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον κενό χώρο για τον Παπαδόπουλο ο οποίος με μία επέλαση μέσα στην μεγάλη περιοχή του Σταυροδρομίου από πλάγια και αριστερά με γυριστό δυνατό σουτ σημείωσε το 2 – 1.
54ο ο Ευθυμιάδης από τ΄ αριστερά θα βγάλει μακρινή σέντρα για το δεύτερο δοκάρι όπου ο Γεωργιάδης με ωραίο άλμα θα σηκωθεί κα με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στην άλλη πλευρά της εστίας καταλήγοντας στα δίχτυα και σημειώνοντας το 3 - 1.
61ο ο    Βεζυριανόπουλος θα βγάλει μακρινή σέντρα - σουτ την οποία θ΄ αποκρούσει με δυσκολία ο Σταυρίδης Δ. με την μπάλα να φτάνει στον Παπαδόπουλο που καραδοκούσε εκεί κοντά του, αλλά να μην μπορεί να πλασάρει στην εστία αλλά πάνω στον τερματοφύλακα του Σταυροδρομίου.
90+ 1ο ο Γεωργιάδης θα φύγει στο αιφνιδιασμό από τ΄ αριστερά βγάζοντας σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι απ΄ όπου ο Ευθυμιάδης δεν θα δυσκολευτεί να πλασάρει σημειώνοντας το τελικό 4 – 1.
Η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη Γ. με επόπτες τους κ.κ. Σλατίντσης Δ. και Ελευθεριάδου Δ. έλεγξε και κράτησε το παιχνίδι σε καλό επίπεδο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν. (69ο Αδαμόπουλος), Κουγιουμτζίδης, Πετρίδης, Ευθυμιάδης, Χαντούρης, Τελλιανίδης (46ο Σκιάλσι), Βεζυριανόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Πουρσανίδης (46ο Νήρας Α.), Γεωργιάδης.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Χ.): Σταυρίδης Δ., Γραμματικόπουλος, Λάσκα, Μήτσκας, Κουκούδας, Γκιόντσης Γ., Σταυρίδης Δ., QUQE, Γιόφτσης (78ο Γκέσiος), Κριβάσης Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου