Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ 2011


ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. 0 – 7


Παιχνίδι για έναν ρόλο μέσα στα Άθυρα με τον φιλόδοξο φέτος ΑΠΟΛΛΩΝΑ να πετυχαίνει μία ακόμη ευρεία νίκη εκτός έδρας. Παρ΄ όλες τις αρκετές απουσίες παικτών τους, οι φιλοξενούμενοι παίζοντας ωραίο ποδοσφαιρο καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην νεανική ομάδα των Αθύρων η οποία φέτος εμφανίζετε στο πρωτάθλημα πλήρως ανανεωμένη με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
    Η έμπειρη τριάδα των Νήρα Β. Χαντούρη και Νήρα Α. αποτέλεσαν τους ενορχηστρωτές του Απόλλωνα δείχνοντας για μία ακόμη φορά την μεγάλη τους ποδοσφαιρική αξία αλλά και την προσήλωση τους στους φετινούς στόχους την ομάδα που δεν είναι άλλοι από την αναγέννηση της. Αποτελούν το παράδειγμα προς μίμηση στους νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα οι οποίοι σίγουρα μπορούν να αποκομίσουν πολλά οφέλη από την εμπειρία των δύο αυτών συμπαικτών τους.
Αξίζει να σημειώσουμε ακόμα ένα θετικό χαρακτηριστικό της ομάδας του Απόλλωνα με την άψογη συνεργασία και ομαδικότητα που δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων, ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα γι΄ αυτό και παρουσιάζετε μέχρι σήμερα το θετικό αποτέλεσμα των πολλών τερμάτων και των πολλών σκόρερ στο ενεργητικό του Απόλλωνα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
15ο ο Απόλλωνας θα κερδίσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Παπαδόπουλος Σ. θα περάσει με προσποίηση πάνω από την μπάλα και ο Χαντούρης με υποδειγματικό απευθείας πλασέ θα στείλει την μπάλα στην κλειστή γωνία του Βελκόπουλου ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
24ο ο Μπαλτζής από καλή θέση με πλασέ θα στείλει την μπάλα πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι.
27ο επέλαση του Χαντούρη μέσα στην μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση θα πλασάρει στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βελκόπουλου.
44ο ο Βεζυριανόπουλος από αριστερά θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή θα πλασάρει προ του εξελθόντα Βελκόπουλου αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στην ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού.
45ο ο Γεωργιάδης θα περάσει με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια μέσα στην μεγάλη περιοχή και πλάγια όπου θ΄ ανατραπεί από τον Λογοθετίδη υποδεικνύοντας το πέναλτι ο διαιτητής. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Κυριάκος Παρλακίδης στέλνοντας εύστοχα την μπάλα στον ουρανό των δικτύων σημειώνοντας το 0 - 2.
53ο ο Μπαξεβάνος θα γυρίσει την μπάλα προς τον τερματοφύλακά του χωρίς να δει ότι βρισκόταν κοντά του ο Γεωργιάδης ο οποίος και την έκλεψε, περνώντας τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία σημείωσε το 0 – 3.
67ο ο Χαντούρης θα βγάλει ωραία πάσα για τον Παπαδόπουλο ο οποίος βγήκε τε τα τετ με τον τερματοφύλακα  αλλά το πλασέ του θα βρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
68ο ο Παπαδόπουλος θα βγάλέι σέντρα – πάσα από τα δεξιά βλέποντας να έρχονται οι δύο συμπαίκτες του Νήρα Β. και Χαντούρης αφήνοντας ο πρώτος την μπάλα για τον δεύτερο ο οποίος με δυνατό σουτ σημείωσε το 0 – 4.
75ο ο Νήρας Β. θα βγάλει ωραία πάσα στα πλάγια για τον Παπαδόπουλο Σ. και αυτός από πολύ πλάγια θέση με πλασέ σημείωσε το 0 – 5.
85ο ο Γεωργιάδης θα βγάλει πάσα για τον Βεζυριανόπουλο και αυτός με πλασέ σημείωσε το 0 – 6.
89ο ο Παπαδόπουλος Σ. θα βγάλει πάσα για τον Γεωργιάδη και αυτός θα σημειώσει με πλασέ το τελικό 0 – 7.
Η διαιτησία του κ. Τομίδη Ε. με επόπτες τους κ.κ. Συρώκα Χ., Κουπαράνη Μ. χωρίς λάθη
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ (ΤΣΙΑΠΑΝΙΔΗΣ Μ.): Βελκόπουλος, Τσιάφας, Κουρατζάκης (63ο Δελιονιάτης Χ.) Μπαξεβάνος (56ο Πεχλιβάνης),  Δελιονάτης Θ., Λογοθετίδης, Reci, Μπαλτζής, Κεχαγιάς, Θεοχαρίδης, Γεωργιάδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν. (72ο Αγαθαγγέλου), Τελιαννίδης, Πετρίδης, Τσαλικίδης, Χαντούρης (70ο Τσάτσης), Νήρας Α., Βεζυριανόπουλος, Παπαδόπουλος, Νήρας Β., Γεωργιάδης.

1 σχόλιο:

  1. Έστω και καθυστερημένα γράφω το σχόλιό μου: Ο Απόλλων κατά διαστήματα έπαιξε διαστημικό ποδόσφαιρο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή