Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ , ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 5 - 0

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων επανήλθε η αγωνιστική δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον Απόλλωνα να αγωνίζεται μέσα στην έδρα του με τον αδύναμο ΠΑΟΚ Δαμιανού.
Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορούμε να που με ότι ωφέλησε την ομάδα του Απόλλωνα αφού το προπονητικό τημ είχε την ευκαιρία να κάνει μια μίνι προετοιμασία (κυρίως στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης λόγο του πολύ χιονιού που είχε το δημοτικό στάδιο) έχοντας όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεση του, ξεκινώντας ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του!
Το προχθεσινό παιχνίδια δεν είναι άξιο κριτικής αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ εμφανείς δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να επανέλθουν στις επίσημες δραστηριότητες με ένα παιχνίδι - τέστ για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκετε η αμάδα.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δαμιανού Αβραμίδη Αγγ. που πέθανε την προηγούμενη του παιχνιδιού.

14ο ο Παπαδόπουλος Σ. από αριστερά θα βγάλει σέντρα προς τα πίσω όπου ο Νήρας Β. με απευθείας σουτ θα στείλει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
16ο μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Απόλλωνα ο Σκιάλσι θα βγάλει πάσα για τον αμαρκάριστο Γεωργιάδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να ανοίξει το σκορ.
19ο ο Ουγγρίνης θα περάσει δύο αντιπάλους του θα πλασάρει τον εξελθόντα τερματοφύλακα αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στην ρίζα την αριστερής καθέτου δοκού.
32ο ο Ουγγρίνης έφυγε από τα δεξιά πέρασε και τον τερματοφύλακα φεύγοντας αρκετά πλάγια πλασάροντας προς την εστία και βρίσκοντας την πορεία της μπάλας ο Παπαδόπουλος Σ. ο οποίος με πλασέ έκανε το 2 – 0.
39ο ο   Νήρας Β. θα στρώσει την μπάλα για τον Γεωργιάδη ο οποίος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
42ο ωραίος συνδυασμός του Παπαδόπουλου Σ. με τον Γεωργιάδης ο πρώτος θα δώσει ασίστ στον δεύτερο ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί με πλασέ να κάνει το 4 – 0.
44ο ο Παπαδόπουλος Σ. και πάλι θα βγάλει ωραία πάσα για τον Ουγγρίνη ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε το 4 – 0.
65ο ο Πουρσανίδης θα φύγει μόνος του μπροστά και με ωραία προσποίηση θα περάσει τον τερματοφύλακα και με πλασέ θα κάνει το 5 – 0.
79ο ο Νήρας Β. θα φύγει μόνος του στην αντεπίθεση αλλά το πλασέ του θα πάει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
83ο ο Τσαλικίδης θα φύγει από πίσω στην αντεπίθεση, θα πλασάρει τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Η διαιτησία του κ. Κορνισορλή Αθ. με επόπτες τους κ.κ. Δέλιο και Δαρόγλου Δ. χωρίς προβλήματα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης (65ο Αγαθαγγέλου), Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι, Ουγγρίνης (55ο Βεζυριανόπουλος), Τελιαννίδης (46ο Πουρσανίδης), Γεωργιάδης, Νήρας Β., Παπαδόπουλος
ΠΑΟΚ ΔΑΜΑΝΙΟΥ (ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ): Μπόλας Αθ., Μπόλλας Δ., Μυλωνάς, Λουκίδης Β., Τουλγαρίδης, Μυστακίδης, Αβραμίδης Αγγ. (23ο λ.τ. Fureraj), Λουκίδης Π., Παπαδόπουλος Ι., Παπαδόπουλος Σ., Αβραμίδης Α (46ο Αργυρίου)

1 σχόλιο: