Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Eπιστροφή στην κορυφή


Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. 1 – 3



Εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα των συνδιεκδικητών του ο Απόλλωνας και κερδίζοντας μέσα στα Εσώβαλτα επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Κρύας Βρύσης με ηγέτες τους δύο έμπειρους Χαντούρη και Νήρα Β. αρχίζει να φουλάρει τις μηχανές του ενόψει τον δύο επόμενων κρίσιμων παιχνιδιών που θα κρίνουν ουσιαστικά και τον πρωταθλητή του ομίλου, κάνοντας πρόβα τσενεράλε μέσα στα Εσώβαλτα επί του Μ. Αλεξάνδρου. Οι γηπεδούχοι έχοντας στην σύνθεσή τους παίκτες με εμπειρίες από εθνικά πρωταθλήματα προσπαθεί τις τελευταίες αγωνιστικές να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων καταφέρνοντας να προηγηθούν στο σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν, προς στιγμήν, να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Από κει και πέρα ποιο συγκροτημένος και αποτελεσματικός ο Απόλλωνας έφτασε σε μία άνετη νίκη.
8ο ο Γκίλης Θ. θα εκτελέσει απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. από το δεξί κάθετο δοκάρι.
21ο ο Βεζυριανόπουλος θα βγάλει σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι λίγο έξω από την μικρή περιοχή και με γυριστό σουτ ο Χαντούρης ΄΄ σκάζοντας ΄΄ η μπάλα μπροστά στο Θεοδωρίδη θα περάσει από πάνω του καταλήγοντας στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.
43ο θα δημιουργηθεί σύγχυση στα καρέ του Παρλακίδη δίνοντας την δυνατότητα στον Ντόνα με κοντινή προβολή να ισοφαρίσει σε 1 – 1.
45ο ο Νήρας θα κερδίσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή εκτελώντας με περίσια τέχνη ο συνήθης ύποπτος σε τέτοιες φάσεις Σκιάλσι στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Θεοδωρίδη ο οποίος ανήμπορος να αντιδράσει απλά έστειλε με την άκρη των δακτύλων του την μπάλα πιο βαθιά στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 1 - 2.
54ο ο Σκιάλσι θα εκτελέσει απευθείας φάουλ με τον Σταυρίδη να αποκρούει προς τον Χαντούρη ο οποίος θα σουτάρει αλλά και πάλι ο Σταυρίδης με τα πόδια θα απομακρύνει την μπάλα από την εστία του. Να σημειώσουμε ότι ο Σταυρίδης ανέλαβε τερματοφύλακας στην θέση του Θεοδωρίδη ο οποίος λίγο πριν είχε ζητήσει αλλαγή.
63ο ο Τσαλικίδης θα πετύχει το ομορφότερο και ίσως ένα από τέρματα σε ερασιτεχνικά παιχνίδια υποψήφιο για το βιβλίο Γκίνες.
Γύρω στα 15 μέτρα περίπου κάτω από το κέντρο του γηπέδου στην περιοχή του Απόλλωνα, ο αμυντικός του θα εκτελέσει αριστοτεχνικά φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, βοηθούμενη η μπάλα και από τον αέρα που είχε εκείνη την στιγμή κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας καταλήγοντας στα δίχτυα και σημειώνοντας το 1 – 3 μη πιστεύοντας και ο ίδιος το τέρμα που είχε πετύχει.
69ο ο Ουγγρίνης από αριστερά θα βγάλει σέντρα για το ύψος την μικρής περιοχής βρίσκοντας τον Βεζυριανόπουλος αλλά αυτός μόνος του με την εστία κατάφερε (!) να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
72ο ο Νήρας Ν. θα βγάλει σέντρα - σουτ από τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού.
76ο ο διαιτητής θα δείξει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη), αυστηρή κατά την γνώμη μας, στον Κωστίκα αποβάλλοντας τον από τον αγώνα.
Σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου Κ. με επόπτες τους κ.κ. Κορώνα Χ., και Κυρμάνογλου Α. ήταν καλή.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ (ΓΑΛΑΝΗΣ Γ.): Θεοδωρίδης (49ο Κωστίκας), Αναγνώστου Γ., Δάλλας, Σταυρίδης Β., Γαλάνης Β. (46ο Δεληγιάννης), Ματιάνι, Γκέλος Σ., Γκίλης Θ., Αντωνίου, Ντόνας, Γκέλος Σ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Αδαμόπουλος, Τσαλικίδης, Πετρίδης, Σκιάλσι, Βεζυριανόπουλος, Σταυριανίδης, Γεωργιάδης (65ο λ.τ. Ουγγρίνης), Νήρας Β., Χαντούρης (83ο Αγαθαγγέλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου