Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ !!!!!


   
 Εύκολη νίκη για τον Απόλλωνα που αγωνίστηκε απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα του Αχλαδοχωρίου την οποία και κέρδισε με το ευρύ σκορ 5 – 2.
Οι γηπεδούχοι έχουν βάλει σαν στόχο το απόλυτο σε νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.
Ο άσχημος αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί σπουδαίο ποδόσφαιρο, και ήταν σημείο αναφοράς τόσο στην κερκίδα όσο και στις αγωνιζόμενες ομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν επιτρέπετε μία πόλη σαν την Κρύα Βρύση με ποδοσφαιρική παράδοση να έχει τον χειρότερο αγωνιστικό χώρο γηπέδου στον νομό. Αυτό βέβαια είναι γνωστό ιδιαίτερα την φετινή αγωνιστική περίοδο αφού φέτος ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Κρύας Βρύσης έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά με μοναδική λύση  την άμεση αντικατάστασή του.
Στον αγωνιστικό τομέα του αγώνα οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν αφού μετέτρεψαν τις περισσότερες ευκαιρίες σε τέρματα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν χωρίς άγχος σ΄ ένα παιχνίδι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα γι΄ αυτούς.
5ο ο Παπαδόπουλος Σ. θα σουτάρει με την μπάλα κοντράροντας σε σώματα αντιπάλων φτάνοντας η μπάλα στον Χαντούρη και αυτός με διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία του Φωτιάδη θα ανοίξει το σκορ σε 1 – 0.
14ο Φανταστικός συνδυασμός Γεωργιάδη –Νήρα Β. με τον πρώτο να βγάζει ψηλοκρεμαστή πάσα για τον Νήρα Β. και αυτός με την σειρά του με τον ίδιο τρόπο θα σημειώσει το 2 – 0.
18ο σύγχυση μέσα στα καρέ του Μπαλτζίδη, με τον  Χατζής θα βρίσκει την ευκαιρία να μειώσει σε 2 – 1.
21ο ο Χατζής από αριστερά θα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
25ο ωραίο μακρινό σουτ του Γεωργιάδη θ΄ αποκρούσει σωτήρια ο Φωτιάδης.
38ο ο Παπαδόπουλος Σ. θα μπει από τ΄ αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 3 – 1.
60ο ο Σκιάλσι με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα προσπαθώντας να ΄΄ κρεμάσει ΄΄ τον Φωτιάδη, στέλνοντας όμως την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
62ο πάσα του Νήρα Β. στον Σκιάλσι μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να σουτάρει αποκρούοντας σωτήρια σε κόρνερ ο Φωτιάδης.
65ο σέντρα από δεξιά του Πουρσανίδη για τον Παπαδόπουλο Σ. και αυτός στον Γεωργιάδη ο οποίος με γυριστό σουτ σημείωσε το 4 – 1.
66ο ψηλοκρεμαστό σουτ του Γεωργιάδη με την μπάλα να κτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
68ο ο Πέγιος θα εκτελέσει φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπαλτζίδη με την πρόθεση να τον αιφνιδιάσει αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα θα προλάβει και θα μπλοκάρει την μπάλα.
70ο ο Χαντούρης θα βγάλει πάσα στον Παπαδόπουλος Σ. και αυτός με πλασέ θα κάνει το 5 – 1.
75ο η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του Σταυριανίδη (κατά τον διαιτητή που όταν κοντά στην φάση), υποδεικνύοντας την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Κοπάτσης αποκρούοντας ο Μπαλτζίδης, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Αλεξιάδη και αυτός μόνος του με τον Μπαλτζίδη θα σουτάρει για να αποκρούσει και πάλι εξ επαφής και εκπληκτικά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
86ο καλό σουτ του Σκιάλσι για ν΄ αποκρούσει και πάλι σωτήρια ο Φωτιάδης.
87ο ο Τσαβαλάκογλου Αν. μέσα από την μικρή περιοχή θα σουτάρει για να προσπαθήσει ο Ευθυμιάδης να διώξει στέλνοντας όμως την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό  5 – 2.
Η διαιτησία του κ. Πασλαμούσκα Β. με επόπτες τους Κ.Κ. Πίλτση Φ. και Μήτρου Σ. καλή σε γενικές γραμμές.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Μπαλτζίδης, Νήρας Ν. (50Ο Σταυριανίδης), Σκιάλσι, Πετρίδης, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος Σ., Βεζυριανόπουλος, Χαντούρης, Γεωργιάδης, Νήρας Β., Πουρσανίδης (71ο Ζιώγας).
ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ (ΠΕΓΙΟΣ Σ.): Φωτιάδης, Μπάτσιος Χρ., Καρατσαλίδης, Καλλιοτζής, Κοπάτσης, Χατζής, Δαγδούνης (64ο Πέγιος), Αλεξιάδης, Παλιός, Ισάγι,  (83ο Μπόλλας Ι.), Χατζόγλου (57ο Τσαωβαλάκογλου Αν.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου