Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


   
Στην ιστορία πέρασε και το δεύτερο τοπικό ντέρμπι της Κρύας Βρύσης για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά κερδίζοντας με το ίδιο σκορ 3 – 1 και πάλι ο Απόλλωνας. Μπορεί οι στόχοι των δύο ομάδων αλλά και η βαθμολογική θέση τους να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες εντούτοις το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο στάδιο της Κρύας Βρύσης. Οι τυπικά γηπεδούχοι αντιμετώπισαν τους πρωτοπόρους ως ίσος προς ίσος, Και μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ.    
     Από την άλλη οι φιλόδοξοι πρωταθλητές μάλλον δεν άφησαν ευχαριστημένους του φιλάθλους με την απόδοση τους παρά την νίκη τους. Απομένοντας 7 παιχνίδια Θα πρέπει να πετύχουν το απόλυτο σε νίκες για να έχουν ξέγνοιαστο το κεφάλι τους όσον αναφορά την κατάκτηση της 1ηγς θέσης.
   Το παιχνίδι κύλησε με το πρώτο ημίχρονο  να είναι αμφίρροπο, τους γηπεδούχος  να είναι σχεδόν ακίνδυνοι, εκτός από μία φάση,  ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο σαφώς καλύτερο, βοηθώντας σε αυτό και τα δύο γρήγορα τέρματα, παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο με την μπάλα να βρίσκετε πολύ συχνά στα δύο αντίπαλα καρέ.
5ο ο Νήρας Β. θα δεχτεί κάθετη πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή και προς τα δεξιά, βγάζοντας πάσα αριστερά του που ερχόταν από πίσω ο Γεωργιάδης το πλασέ του οποίου βρήκε την ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού.
19ο ο Χαντούρης θα εκτελέσει φάουλ αρκετά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
30ο ο Κων/νίδης Ε. θα βγάλει πάσα για τον Δέλλιο αυτός μόνος του με τον Παρλακίδη θα πλασάρει αλλά ο τελευταίος θα διώξει σωτήρια με τα πόδια.
46ο οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ένα πολύ ωραίο τέρμα όταν ο Φανιάδης Σ. έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ στέλλοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παρλακίδη ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.
47ο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού οι παίκτες του Απόλλωνα θα ξυπνήσουν γρήγορα και έτσι σε μία επιθετική πίεση στην περιοχή των αντιπάλων τους ο Νήρας Β. θα βρεθεί μόνος του και δεν θα δυσκολευτεί να πλασάρει ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.
67ο ο Απόλλων θα κερδίσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο συνήθης ύποπτος στις φάσεις αυτές Σκιάλσι θα αναλάβει να το εκτελέσει και φυσικά θα στείλει την μπάλα να περάσει ανάμεσα από τα χέρια του Κλαζίδη καταλήγοντας στον ουρανό των δικτύων σημειώνοντας το 1 – 2.
78ο ο Παπαδόπουλος Σ. θα φύγει από αριστερά για να βγάλει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι  απ΄ όπου ο επερχόμενος Χαντούρης με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το 1 – 3.
86ο ο διαιτητής  θα δείξει την κόκκινη κάρτα στον Κουγιουμτζίδη με υπόδειξη του δεύτερου επόπτη γιατί όπως ισχυρίστηκε έβρισε. Η φάση αυτή μάλλον αδίκησε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα αφού όπως έλεγε ο επόπτης μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν σίγουρος για τον παίκτη που έβρισε, υποδεικνύοντας τον Κουγιουμτζίδη ο οποίος  και αρνήθηκε έντονα ότι προέβη σε μία τέτοια ενέργεια.
Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι κάνοντας όμως λάθη και για τις δύο ομάδες.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1970: Κλαζίδης, Φανιάδης Α., Κων/νίδης Θ., Δήμα, Φανιάδης Σ., Μποζίνης (63ο Σμίτ) , Δίσιος (Καμένος) , Νήρας Σ., Κων/νίδης Ε., Σκαπέρδας, Δέλλιος.
ΑΠΟΛΛΩΝ (ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν. (46Ο λ.τ. Αδαμόπόυλος), Κουγιουμτζίδης, Πετρίδης, Τελιαννίδης, Σκιάλσι, Βεζυριανόπουλος (85ο Ευθυμιάδης), Χαντούρης, Νήρας Β., Γεωργιάδης (90ο Πουρσανίδης).
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ , ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΟ ΛΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΗΣ , ΤΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ , ΤΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΩΝΑΖΕ , ΕΒΡΙΖΕ , ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑΝ , ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΙ , ΣΟΒΑΡΟΙ , ΚΥΡΙΟΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ , ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ , ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ , ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΣΤΑ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ , Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ , Η ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΦΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , Η ΑΛΛΗ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ...... ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή