Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ , ΤΕΛΕΙΩΣΕ ....


ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. 1 – 1

    Κανένας φίλαθλος πριν το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α κατηγορία δεν φανταζόταν ότι τα τέρματα του αγώνα θα είχαν επιτευχθεί στο ίδιο λεπτό (1ο ) της αρχής και του τέλους του αγώνα!
    Αυτό συνέβη στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας στα Γιαννιτσά όπου ο τοπικός Εθνικός αναμετρήθηκε με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Το τελικό αποτέλεσμα ισόπαλο. Και οι δύο ομάδες για τους δικούς της λόγους σίγουρα θα θεωρείτε αδικημένη από το αποτέλεσμα όμως μάλλον αυτό θεωρείτε και το πιο δίκαιο.
    Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο με πολύ καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και τους γηπεδούχους να έχουν και δύο δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες να διπλασιάσουν το σκορ, κυρίως στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται εμφανώς αγχωμένοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσα η ώρα κοιτούσαν πλέον περισσότερο τα νώτα τους κρατώντας το νικητήριο τέρμα του 1ου λεπτού. Αυτό όμως δεν το κατάφεραν αφού δέχτηκαν τέρμα στο τέλος του αγώνα. Και οι δύο αντίπαλοι όμως απέδειξαν ότι δίκαια διεκδικούν την άνοδό τους στην Α1 κατηγορία και την αξίζουν. Τον αγώνα παρακολούθησαν ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων.
2ο ο Τσαλικίδης βρίσκετε στο κέντρο του γηπέδου, δεξιά και πολύ πλάγια, πιάνοντας ένα μαλλιοτραβηγμένο δυνατό σουτ το οποίο βοηθούμενο και από τον αέρα κατέληξε στο Γ της εστίας του Αποστολίδη αιφνιδιάζοντάς τον και ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1. Να σημειώσουμε ότι η μπαλιά προφανώς πήγαινε για τον Χαντούρη που σηκώθηκε μάλιστα για κεφαλιά προ του Αποστολίδη αλλά η μπάλα έφυγε κατευθείαν στα δίχτυα. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο σχεδόν τρόπο πέτυχε τέρμα και την περασμένη αγωνιστική μέσα στα Εσώβαλτα.
18ο ο Σιδηρόπουλος θα βρεθεί αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή όπου έπιασε κεφαλιά για να διώξει σωτήρια με την άκρη των δακτύλων του ο Παρλακίδης στέλνοντας μάλιστα την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
22ο οι γηπεδούχοι θα εκτελέσουν φάουλ και η μπάλα περνώντας από όλους τους παίκτες, θα φτάσει μπροστά στον Σιδηρόπουλο ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να την προωθήσει προς την εστία του Παρλακίδη χάνοντας σημαντική ευκαιρία.
31ο ο Τσαλικίδης θα εκτελέσει φάουλ για τον Παπαδόπουλος Σ. στο πρώτο δοκάρι δίνοντας αυτός πάσα με το κεφάλι στην άλλη πλευρά για τον ολομόναχο Χαντούρη την οποία όμως δεν την πρόλαβε χάνοντας καλή ευκαιρία για την ομάδα του.
32ο ο Γεωργιάδης θα βρεθεί μόνος του με τον Αποστολίδη θα πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας του Εθνικού θα διώξει σωτήρια με τα πόδια.
34ο ο Τζάτζης από δεξιά και στο ύψος της μεγάλης περιοχής θα πλασάρει στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά ρίζα της καθέτου δοκού του Παρλακίδη χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία για τον Εθνικό.
38ο ο Τσαλικίδης θα εκτέλεση φάουλ για το κεφάλι του Χαντούρη με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
64ο ο Καπετανίδης από τ΄ αριστερά θα περάσει δύο αντιπάλους θα μπει στην μεγάλη περιοχή από πλάγια θέση πλασάροντας για ν΄ αποκρούσει σωτήρια ο Παρλακίδη.
91ο σε μία ανυποψίαστη φάση (όπως και στο τέρμα του Απόλλωνα) ο  Ελευθεριάδης θα πιάσει ωραίο δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παρλακίδη διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 1 – 1.
Η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη Γ. με επόπτες τους κ.κ. Γεωργίου Ν. και Ελευθεριάδου Δ. χωρίς λάθη κράτησαν τις ισορροπίες του αγώνα.
ΕΘΝΙΚΟΣ Γ. (ΝΤΙΜΤΣΟΥΔΗΣ ): Αποστολίδης, Καπετανίδης, Γκουρούλη, Γουργούλας, Σειτανίδης, Πιπερίδης (35ο Σιδηρόπουλος Χ.), Μπουρλούτσκι, Σιδηρόπουλος Κ. (65ο Κωστίδης), Ομουρτζούδης, Τζάτζης, Ελευθεριάδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης,Νήρας Ν., Παπαδόπουλος Σ., Τσαλικίδης, Πετρίδης, Αδαμόπουλος, Σταυριανίδης (66ο Ουγγρίνης), Σκιάλσι, Χαντούρης, Νήρας Β., Γεωργιάδης.

2 σχόλια: