Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ !!!


  Την σημαντικότερη νίκη των τελευταίων παιχνιδιών του πέτυχε ο Απόλλωνας στο τοπικό ντέρμπι του πρώην Δήμου Κρύας Βρύσης μέσα στην δύσκολη έδρα του Σταυροδρομίου, εκεί όπου οι άλλοι επίδοξοι πρωτοπόροι έφυγαν με ήττα!  Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή απειλώντας την εστία του Σταυρίδη με μία δύο καλές ευκαιρίες. Από την άλλη οι γηπεδούχοι παρουσίασαν μία δυνατή ομάδα που απέδειξε ότι δίκαια διεκδικεί μία θέση στην πρώτη 6άδα αφού έπρεπε ο αντίπαλος του να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την κάμψει. Οι φιλοξενούμενοι σε γενικές γραμμές έπαιξαν αξιόλογο ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι θέλουν την νίκη στο παιχνίδι αυτό όπως και την κατέκτησαν τελικά δίκαια.
3ο ο Γεωργιάδης από μακρινή θέση με ωραίο δυνατό σουτ θα αναγκάσει τον Σταυρίδη ν΄ αποκρούσει σε κόρνερ.
11ο ο Βαρδαρέντζης θα πραγματοποίηση γρήγορη αντεπίθεση από αριστερά θα περάσει δύο αντιπάλους μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή όπου ο Παρλακίδης θα βγει και θα τον μπλοκάρει με τα πόδια, φεύγοντας η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του, καταλήγοντας κόρνερ.
19ο ο Τσαλικίδης θα εκτελέσει φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου αναγκάζοντας τον Σταυρίδη να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.
30ο ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά (όπως επιτίθεται η ομάδα του) φέρνοντας την μπάλα στο πρώτο δοκάρι απ΄ όπου ο Νήρας Β. σε πρώτο χρόνο με υποδειγματική γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
34ο ο Quqe θα βρεθεί μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά το έγκαιρο μαρκάρισα του Παρλακίδη θα στείλει την μπάλα κόρνερ, για τους γηπεδούχους.
35ο ο Τσαλικίδης θα εκτελέσει φάουλ από τ΄ αριστερά για τον Χαντούρη ο οποίος ολομόναχος θα μπει από τ΄ αριστερά και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον εξελθόντα Σταυρίδη με την μπάλα όμως να καταλήγει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά άουτ.
39ο ο Χαντούρης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ για το Γ του Σταυρίδη ο οποίος με πολύ δυσκολία θα απομακρύνει την μπάλα.
43ο ο Χαντούρης από τα δεξιά θα πιάσει διαγώνιο σουτ διώχνοντας σωτήρια ο Σταυρίδης.
55ο ο Παπαδόπουλος μόνος με τον Σταυρίδη θα πλασάρει πάνω του χάνοντας μοναδική ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα.
58ο ο Νήρας Ν. κάνει φάουλ σε αντίπαλό του και ο διαιτητής με αυστηρότητα θα του δείξει την κίτρινη κάρτα η οποία έμελε να είναι η δεύτερη αποβάλλοντας τον με κόκκινη.
60ο ο Παπαδόπουλος θα βρεθεί γύρω στα 10 μέτρα έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ θα στείλη την μπάλα στα δίχτυα του Σταυρίδη ο οποίος ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας αφού χτύπησε πρώτα μπροστά του και μετά κατέληξε στα δίχτυα.
66ο ο Βεζυριανόπουλος θα πιάσει ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σταυρίδη.
84ο ο Παπαευθυμίου με απανωτές δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία θ΄ αποβληθεί αφήνοντας  και αυτός την αμάδα του με 10 παίκτες.
Η διαιτησία του κ. Γεωργίου Ν. με επόπτες τους κ.κ. Κόγιο Κ. και Ελευθεριάδου Δ. ελέγχετε για την αυστηρότητα που έδειξε στις κόκκινες κάρτες. Χωρίς σημαντικά λάθη στο υπόλοιπο παιχνίδι.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Χ.): Σταυρίδης Δ., Λάσκα, Γκιόντζης Γ., Γκιόντζης Π., Γιόφτσης, Quqe, Βαρδαρέντζης, (82ο Εμερτζίδης), Σταυρίδης Δ. (73ο Μίτσκας), Κουκούδας, Καρατζάς (878ο Γκέσος), Παπαευθυμίου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΗΡΑΣ Β.): Παρλακίδης, Νήρας Ν., Ευθυμιάδης, Πετρίδης, Τσαλικίδης, Σκιάλσι, Βεζυριανόπουλος (85ο Αδαμόπουλος), Γεωργιάδης (88ο Αγαθαγγέλου), Παπαδόπουλος Σ., Νήρας Β., Χαντούρης (84ο Πουρσανίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου